Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha úgy érzem . H a...

Mit tegyek ha úgy érzem . H a férjem nem mond igazat nekem?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem férjem és mindent meg tesz értünk csak néha azt èrzem h nem mond igazat!most nem meg csalàsról van szó màs dolgokban és most úgy èrzem egy elég komoly ügyben pedig tök nyilvân valo h nem úgy van.mègis h vezesem rà h elmondja az igazat?ennyit jelentek neki?nem értem mi baja van veszekedni nem akararok és meg gyanusitani sem!mit tegyek ez igy nem mehet tovàbb!
2013. nov. 22. 21:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Bocs, a18-as nem állt sorba kétszer észosztásnál...
2013. nov. 23. 09:12
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább ő osztogatta...
2013. nov. 23. 09:14
 23/26 anonim ***** válasza:
Mi a baj dragaim faj az igazsag? Ritka nagy bena eletetek lehet h a maseba akartok matatni. Hiaba hoborogtok attol meg szanalmasak maradtok. :-). Engem is sertegethettek pontozhattok akar minuszba is attol meg igaz amit irok. :-) Valaszaitoibol is latszik h az iq szint annyi mint nalam a pont amit adtatok. :-) Ha akarnatok tudnatok valaszolni, es nem ilyen nevetseges kifogasokkal jonnetek. De sebaj en megertem h idegbetegek vagytok hisz biztos nalatok sincs otthon minden rendben es idegenejen le tudjatok nev nelkul " oltani" a masikat de otthon kuss van. Nyugi nem gaz annyira. :-)
2013. nov. 23. 15:26
 24/26 anonim ***** válasza:
Ó, jaj, egy látó...:-D
2013. nov. 23. 15:41
 25/26 anonim ***** válasza:

névtelen látó

mi viszont halók vagyunk

2013. nov. 23. 15:45
 26/26 anonim ***** válasza:
behalók
2013. nov. 23. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!