Melyik név a legszebb?
Hát a felsoroltak közül én is a Lizettre voksolnék, a többi..nos, minden bántás nélkül, de nagyon nem. :/
(Amúgy nekem volt egy osztálytársam, szintén Cintia. Ő C-vel írta a nevét, de sz-nek ejtettük)
23/N
Egyik rondább, mint a másik.
Mást nem tudsz adni a gyerekednek a ronda neven kívül, ezért választottál ilyeneket? Jóhogy nem Dzsesszika, meg Rikárdó...
Betsabé: akár Bibliai, akár nem, nekem előbb a bébi, aztán Honey Boo Boo jut eszembe. Tudom gáz, de a név is.
Szindi: Kisebbségisnek hangzik.
Véta: szalvéta
Lizavéta: szalvéta szintén, inkább simán Liza és mindjárt lett egy normális neved
Lizett: még a legnormálisabb, de inkább már Ivett.
Párod hogy áll ezekhez a nevekhez? Ha én ilyenekkel állnék elő, párom a földön fetrengene és sírva röhögne.
Morvai Martina?
Nem tudom a Betsabé és a Szindi, hogy került egy "kalapba",
de valami értelmes név nincs a tarsolyodba?
A Cintiát C-vel is lehet anyakönyvezni, fent van a hivatalos listán.
A kérdzőnek: én is szeretem a ritka neveket. Mindig mindenki azzal jön, melyiket hogy lehet csúfolni. Egyrészt nekem felnőttként egy névről nem a lehetséges gúnyneve ugrik be igen fura módon, másrészt nálunk a legtöbbet a Réka nevű kislányt csúfolták, békának, miközben volt nem is egy ritkább nevű osztálytársam is, harmadrészt ezeknek a fura nevű gyerekeknek a neve az első pár nap után már senkinek nem volt érdekes.
A felsoroltak közül nekem a Lizvéta tetszik egyébként. A Véta is, de ez így teljes. A Lizett (Ninett, Anett, Zsanett) hangzása valamiért taszít. A többi nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!