Ti elnéznétek azt vagy sem, hogy a párotok lefekszik egy másik emberrel, amíg egy évig távol van?
Barátnőmmel beszélgettünk, és csak úgy felmerült ez a kérdés, kíváncsiak vagyunk, hogy mások mit gondolnak róla.
Legyen az alapszitu, hogy a párod (akivel több, mint 2 éve vagy együtt), kimegy Ausztráliába egy évre dolgozni, hazajönni nem tudna közben.
Elnéznéd neki, ha belemenne egy egyéjszakás kalandba, vagy nem (csk egyszeri alkalom, csak testiség)?
A kérdés pusztán elméleti, jelenleg egyikünknek sincs párja. :)
Szerintem pedig egy év igenis hosszú idő, ezalatt szerintem teljesen elhidegül egymástól két ember. Van egy ismerősöm, a férje kint dolgozik és minden ötödik héten tud csak hazajönni egy hétvégére. Imádják egymást, de iszonyúan próbára teszi a kapcsolatukat a távkapcsolat. Akárhogy is nézzük, elvileg egy pár, de mégis két teljesen külön életet élnek.
A második, hogy mi az, hogy csak egyszeri alkalom? Egy év alatt egy szex? Azt az egyet meg már miért nem bírja ki, hogy kihagyja?
Jó kérdés. Elsőre azt mondanám, hogy nem, soha.
De végiggondolva egy év igen hosszú idő, és ha olyan a helyzet, valószínűleg mégiscsak elnézném. Ha nincs köztük érzelmi kötődés. Bár ezt sokezer kilométerről nem tudom, meg lehet-e állapítani...
Nálunk alapból nem fordulhat elő ez a szituáció. Mi megfogadtuk bármi történjen is nem leszünk egymástól külön. Attól házasság a házasságunk hogy együtt vagyunk és nem távol egymástól. Az az elvünk hogy megyünk vagy együtt vagy sehogy.
A megcsalást pedig nem néznénk el egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!