Páromnak "dühkitörései vannak". Ez ilyen keretek között normális, vagy lehetséges hogy valami idegrendszeri problémája lett?
Először is leírnám ő egy tipikus minta férfi.
Nagyon sokat törődik velem, kimutatja hogy szeret, és úgy érzem tőle szeretnék gyerekeket, mert nagyon jó apának való ember.
De újabban azt vettem észre nem alszik rendesen, sokszor megébred.
És egy pár hete ez már odáig fajult, hogy apróságokért, vagy totál ok nélkül elkezd velem üvöltözni, és csúnya szavakkal lehord engem. Majd eltelik 5-10 perc és újból ugyan az a jó ember.
Azt tudom retteg attól hogy kirúgják a munkahelyéről, de ezt akkor is túlzásnak érzem.
Elhagyni nem szeretném, mert tudom hogy ő nem ilyen, csak szeretnék neki segíteni, mert biztos nem jó ez neki se.
Szerintem az a veszélyes ha nem tudod kiismerni, mert elfojt valamit. Ha sokszor látom valakin hogy zajlik le nála mikor ideges, és ő se csinál ügyet belőle hanem kicsit hangoskodik, nyíltan kommunikálja hogy ez meg az miatt ideges, akkor az abszolút nem félelmetes nekem. Néha mond rám közbe valamit pl hülye, meg mit nem lehet ezen érteni, de előtte utána mindig mondja hogy ez nem az én hibám ő volt épp hülye nem én, és kb ezt azonnal belátja saját magától. Szóval ilyen laza és elnéző mind magával szemben mind másokkal szemben
De ha valaki mindig udvariaskodik, tartja magát, önuralma van, görcsösen jó akar lenni azok sokszor kitörtek akiket ismerek na olyankor az ember nem tudja mi lesz 5 perc múlva.
Aki nem teljesen elmebeteg, az pontosan tudja, hogy kivel szemben engedheti meg magának az üvöltözést, kivel szemben nem.
Egy átlag prímív ember sem mer üvöltözni főnökével vagy hatósági személlyel.
Ha tűröd, akkor hamarosan kapod majd az első pofonokat is, aztán majd azután is szabadkozik, hogy jaj bocs, csak felidegesítették a munkahelyén.
Ha legközelebb üvöltözni kezd, mondd neki, hogy ezt a gyengeségének és személyed elleni sertésnek veszed. Mindkettő rendkívül kiábrándító, előtted az értékét rombolja. Aztán kérdezd meg, hogy ezzel az-e a célja, hogy otthagyd, mert gyáva ő szakítani.
45F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!