Mit vegyek a nagypapámnak a 70. szülinapjára?
Figyelt kérdés
Egy nagyon egyszerű,vidéki emberről van szó.Nem tudjuk,hogy mit is kellene neki venni.Segítsetek!!!!!Előre is köszi. :)2009. nov. 14. 14:33
1/8 anonim válasza:
szerintem teljesen mindegy, csak szívből jövő ajándék legyen :)
2/8 anonim válasza:
Elég nehéz ügy, én sose tudtam férfiaknak vásárolni.
Mindenképp valami hasznosat pl.elemes kisrádió, ha szeret olvasni kedvenc írójától egy könyv vagy kedvenc témában folyóirat előfizetés, esetleg illatszer, ruhanemű...
3/8 anonim válasza:
A Széchenyi könyvtártól lehet rendelni egy válogatást azokból az újságokból amit aznap jelentek meg mikor megszületettt a nagyapád. Be is kötik szépen.
4/8 anonim válasza:
nekem azok a dolgok amikor született az tetszik....szerintem annak örülne tuti...annak én is...:D
5/8 anonim válasza:
Vow! A 3. remek ötlet! :)
Én DVD lejátszót javasolnék, a régi, 40-es évekbeli magyar filmek DVD-ivel, pl. Tolnay Klári, Jávor Pál, Karády Katalin főszereplésével.
Egy csomag szép magyar kártya, - de kártyázz is a Papáddal, ez hozzá tartozik! :)
Könyv - Mikszáth, Móricz, vagy a betyárok életéről szóló könyv.
Az én Papikám ezeket szerette.
A rádió is jó ötlet, ha a Tied is szereti hallgatni, és az övé már régi.
6/8 anonim válasza:
ha van még 1ft-osod keretezz be 70 db-ot, én ezt adtam csak a 60.ra, nagyon örült neki. Szerintem egyáltalán nem sértő és nálunk sem volt belőle harag. Bár az én családom elég poénosra sikeredett:D
7/8 anonim válasza:
Háát szerintem ez az utolsó elég fura.... Ha már képet akarsz, akkor inkább fényképet, montázst, vagy portrét róla! Tudok jó portéfestőt, ha kell ilyesmi!
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ezt a sok választ,rengeteg jó ötletet adtatok.Köszi mégegyszer :)
2009. nov. 15. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!