Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a nagypapámnak a...

Mit vegyek a nagypapámnak a 70. szülinapjára?

Figyelt kérdés
Egy nagyon egyszerű,vidéki emberről van szó.Nem tudjuk,hogy mit is kellene neki venni.Segítsetek!!!!!Előre is köszi. :)
2009. nov. 14. 14:33
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen mindegy, csak szívből jövő ajándék legyen :)
2009. nov. 14. 14:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Elég nehéz ügy, én sose tudtam férfiaknak vásárolni.

Mindenképp valami hasznosat pl.elemes kisrádió, ha szeret olvasni kedvenc írójától egy könyv vagy kedvenc témában folyóirat előfizetés, esetleg illatszer, ruhanemű...

2009. nov. 14. 15:10
 3/8 anonim ***** válasza:
A Széchenyi könyvtártól lehet rendelni egy válogatást azokból az újságokból amit aznap jelentek meg mikor megszületettt a nagyapád. Be is kötik szépen.
2009. nov. 14. 16:37
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem azok a dolgok amikor született az tetszik....szerintem annak örülne tuti...annak én is...:D
2009. nov. 14. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Vow! A 3. remek ötlet! :)

Én DVD lejátszót javasolnék, a régi, 40-es évekbeli magyar filmek DVD-ivel, pl. Tolnay Klári, Jávor Pál, Karády Katalin főszereplésével.

Egy csomag szép magyar kártya, - de kártyázz is a Papáddal, ez hozzá tartozik! :)

Könyv - Mikszáth, Móricz, vagy a betyárok életéről szóló könyv.

Az én Papikám ezeket szerette.

A rádió is jó ötlet, ha a Tied is szereti hallgatni, és az övé már régi.

2009. nov. 14. 19:56
 6/8 anonim ***** válasza:
ha van még 1ft-osod keretezz be 70 db-ot, én ezt adtam csak a 60.ra, nagyon örült neki. Szerintem egyáltalán nem sértő és nálunk sem volt belőle harag. Bár az én családom elég poénosra sikeredett:D
2009. nov. 14. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Háát szerintem ez az utolsó elég fura.... Ha már képet akarsz, akkor inkább fényképet, montázst, vagy portrét róla! Tudok jó portéfestőt, ha kell ilyesmi!
2009. nov. 15. 01:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ezt a sok választ,rengeteg jó ötletet adtatok.Köszi mégegyszer :)
2009. nov. 15. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!