Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ugyanezzel az esszel, elet...

Ha ugyanezzel az esszel, elet tapasztalattal ujbol megszulethetnetek, mennyivel elnetek maskepp, mint ahogy most eltek? Miben alakitanatok mashogy az eleteteket?

Figyelt kérdés
Irjatok, aztan majd en is megirom, hogy mennyiben elnek maskepp.
2009. nov. 12. 14:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha a mai eszemmel kezdhetném elölről?

Nyelveket tanulnék.

Több szakmát választanék és folyamatosan képezném magam.

Határozottabban kiállnék az érdekeim mellett bárkivel szemben és nem vállalnék pl kiszolgáltatott szerepet senki oldalán.

A pénzzel teljesen másképp bánnék, sokkal ésszerűbben használnám fel és nem hagynám, hogy eltántorítsanak számomra hátrányos érvekkel.

Nem húznám évekig a döntést olyan helyzetekben, amiről biztosan tudom, hogy káromra van.

(Miért érzem ezeket, amiket érzek? Majdnem 50 évesen azt látom, hogy a tanult szakmámra nincs ma szükség, a diplomámat kidobhatom az ablakon. Nyelveket sajnos nem beszélek, mert az én időmben ezt nem nagyon erőltették. A 2 fiammal 10 évet voltam itthon, mert ezt várta el tőlem a család, a férjem. Volt egy rakás pénzem, de beleegyeztem, hogy ne befektetésekbe, ingatlanokba tegyük, hanem a férjem vágyai valósuljanak meg, így elvesztette értékét. (Drága autók, drága lakókocsi.) Engedékeny, alázatos és gyenge és hiszékeny voltam annak ellenére, hogy tudtam, ez nekem rossz.)

2009. nov. 13. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!