Ha ugyanezzel az esszel, elet tapasztalattal ujbol megszulethetnetek, mennyivel elnetek maskepp, mint ahogy most eltek? Miben alakitanatok mashogy az eleteteket?
Ha a mai eszemmel kezdhetném elölről?
Nyelveket tanulnék.
Több szakmát választanék és folyamatosan képezném magam.
Határozottabban kiállnék az érdekeim mellett bárkivel szemben és nem vállalnék pl kiszolgáltatott szerepet senki oldalán.
A pénzzel teljesen másképp bánnék, sokkal ésszerűbben használnám fel és nem hagynám, hogy eltántorítsanak számomra hátrányos érvekkel.
Nem húznám évekig a döntést olyan helyzetekben, amiről biztosan tudom, hogy káromra van.
(Miért érzem ezeket, amiket érzek? Majdnem 50 évesen azt látom, hogy a tanult szakmámra nincs ma szükség, a diplomámat kidobhatom az ablakon. Nyelveket sajnos nem beszélek, mert az én időmben ezt nem nagyon erőltették. A 2 fiammal 10 évet voltam itthon, mert ezt várta el tőlem a család, a férjem. Volt egy rakás pénzem, de beleegyeztem, hogy ne befektetésekbe, ingatlanokba tegyük, hanem a férjem vágyai valósuljanak meg, így elvesztette értékét. (Drága autók, drága lakókocsi.) Engedékeny, alázatos és gyenge és hiszékeny voltam annak ellenére, hogy tudtam, ez nekem rossz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!