Tényleg vénlány lennék, mert 26 évesen nincs férjem?
A családom szokta mondogatni, nagyon idegesít. Nemrég töltöttem be a 26-ot, kb. 2 éve mondogatják ezt. Igaz, jelenleg párom sincs, de attól még nem érzem magam vénlánynak. Lehet naiv vagyok, de az első velem szembe jövő férfihez nem megyek hozzá, csak ahhoz, akinél azt érzem, hogy tényleg ő az akivel le akarom élni az életemet.
Ti mit gondoltok erről?
vénlány majd 40 évesen leszel, ha csak addig nem akad horogra senki.
nyugi, sztem csak ugratnak, nem kell komolyan venni :)
26 évesen miért lennél vénlány? Oké, hogy régen a húszéves nő kb. már annak számított, de az is tény, hogy akkor egy nő csak a fiatal szépségével, hamvasságával tudott hódítani. Ma meg sokat számít az is, mi van belül :)
Hagyd a fenébe a családot, oszd ki őket, ha szekálnak.
Egy éve én is megkaptam, 5 évig tartó kapcsolatból léptem ki. Hát hogy gondolom én ezt, ennyi idő után miért nem mentem hozzá, főleg hogy meg is kért, vénlány maradok.
Nos, nagyon nem úgy tűnik, hogy senkinek se kellenék :D Márpedig az egy vénlány határozott ismérve :)
Erről azt gondolom, hogy neked van igazad. Egyáltalán nem vagy vénlány. Inkább később házasodj, de az legyen tartós és igazi szerelem, mint hozzámenni erőltetve akárkihez csak mert ketyeg az idő.
Nálam ez volt: 16 évesen kezdtem egy két éves kapcsolatot, nem akartam hogy házasság legyen. 18 évesen kezdtem egy 10 éves kapcsolatot, nem akartam hogy házasság legyen. 29 évesen ismerkedtem meg a férjemmel, akartam hogy házasság legyen, mert ő egész más volt számomra. Azonnal éreztem a különbséget a szívemben, a lelkemben. Előtte pedig nekem is mondták, hogy menjek már férjhez, látod párom is volt, de nem akartam csak azért házasodni mert ketyeg az idő.
Csak magadra hallgass, senki másra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!