Ha fiunk lesz akkor a Tóth István nevet fogja kapni. Mi legyen a második keresztneve? Írnátok szép lányneveket is?
a nem tetsző kommentemet
miért nem jó a Ronaldo vagy az Emilo? akinek a Rikárdó tetszik, annak az is bejöhet. Tóth István Rikárdó...
pár év múlva kötelező lesz... :(
fiu névnek még esetleg : bercel (mi is "tóth"-ok vagyunk :),bátyám fiát igy hivják..)..
lány névben : nekem még a Gréta tetszik...persze,izlések... :) ...
bátyámék ugy csinálták,hogy amikor itt volt a jövevény,akkor..ránéztek..az mellett döntöttek,ami tényleg illett rá első ránézésre.. :) ..olyan mellett döntsetek,amit ugy gondoljátok ő is szeretni fog..egy egész életre adjátok neki... :) ..
Tóth István Benedek. Ez jól hangzik szerintem.
Tóth Annamária. Lánynévnek egy hosszú nevet adnék.
Patrícia, Amarillisz, Georgina, Hajnalka,Julianna, Margaréta, Veronika
Szerinte semmi baj a Tóth István névvel. Igaz, hogy tényleg elég általános, de gondolom, oka van, hogy ezt választjátok. Nekem a fiú nevek közül még tetszik pl. a Dániel, Péter, Balázs.
Lánynevek közül pl.: Anna, Georgina, Ilona.
Szerintem a Tóth István Rikárdó túl snassz. Legyen mondjuk Tóth István Andzseló, vagy Tóth István Dzsekszon.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!