Hogyan vegyem rá a páromat, hogy kicsit spóroljon? Női praktikával, veszekedés nélkül
Nagyon sokat telefonál a párom, heti 2x jár focizni (edzés), plusz vasárnaponént meccs. TEhát heti 3 alkalommal felhív 3-4 embert, hogy akkor ki viszi el őt edzésre, ki megy kocsival, kit hol vesznek fel. /Ezeket neten is meg lehetne beszélni/
Az ő telefonszámlája 8-10 ezer ft havonta, míg az enyém 6.
(kártyánként 5 ezer ft az előfizetési díj, ebben van 180 perc lebeszélhetőség és 180 mega net)
Hiába kérem szépen, hogy kicsit figyeljen oda, mintha a falnak beszélnék.
Ha kap egy smst, és csak annyit reagál rá, hogy "oké", azt is elküldi smsben, holott tudna fb-on is reagálni.
Néha a fölöttünk lakó szomszéd fiát is magával viszi, persze annak is telefonál, ahelyett hogy felkopogna.
Ha én merek küldeni 3-4 smst egy hónapban, már ki van akadva, mert én miért nem intézem el ezeket az interneten!
A vízzel sem takarékoskodik, vásárlásnál sem figyel oda az árakra.
Hiába van otthon tej és kakaópor, neki a bolti kakaó kell.
Nem elég a napi 1 energiaital, neki 2 kell.
Nem jó a szendvics reggelire, neki péksütemény kell.
Persze tőlem elvárja, hogy ne vegyek csokit,chipest vagy bármit mert nem egészséges és arra ne költsek, és ne igyak csak 2naponta energiaitalt.
A péksüteményekről ne is álmodozzak, mert otthon van a kenyér/zsemle és a felvágott.
Meddig akarsz kínlódni egy ilyen kapcsolatban, ahol neki mindent lehet, neked semmit?
Téged kéne a tenyerén hordoznia, nem saját magát.
Én lelépnék, nem társas lény.
A fizunk kb ugyanannyi, tehát majdnem 50-50%.
(De lehet hogy 47-53)
Most nem mondod komolyan, hogy te pedig becsukod a szádat és tűröd, hogy amit ő megtehet, azt te nem!?!? Miből vagy te??
Ha neki jár péksütemény, akkor a minimum, hogy neked is. Az enegergiaitalt alapból pénzkidobásnak tartom, igyatok inkább kávét, abban legalább tudjátok mivan. Ha dobozos kakaó kell, akkor vegyétek az olcsóbbat, stb.
Tegye fel ő is és haverok is a skype-ot telefonra, azzal ugyanúgy lehet dumálni, mintha felhívná őket, ugyanúgy lehet üzenetet küldeni is, a telefon pittyeg, ha üzenete érkezik az embernek. Én pl. a párommal is ezt használom napközben, mert a netünk korlátlan, a plusz percek viszont megvannak határozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!