Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az egyik ismerősöm megkért,...

Az egyik ismerősöm megkért, hogy pár napig had lakjon már nálunk. Én megengedném de félek, hogy a párom azt hinné van köztünk valami. Mit tegyek? Hogyan segítsek neki?

Figyelt kérdés
2013. szept. 10. 16:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
ÉN biztos nem engedném, hogy odajöjjön. Ja persze, pár napig, de mivel úgyse lesz hova mennie, csak ott maradna a nyakatokon. Teljesen igaza van a párodnak, ha nem akarja befogadni, és nem amiatt, hogy van köztetek vmi vagy nincs.
2013. szept. 10. 17:09
 12/18 anonim ***** válasza:
84%
Ismerősödnek jóhogy nem engedi meg. Családtagodnak, gyerekkori legjobb barátnődnek az más, de minden jött-ment ismerős ne is költözzön be, pláne ingyen, bizonytalan időre.
2013. szept. 10. 17:36
 13/18 anonim ***** válasza:
86%

Ilyen helyzetben ÉN lennék az, aki azt mondja az ismerősének, hogy bocsesz, de ez nem így megy.

A párommal való jó viszonyomat és a békénket nem áldoznám fel arra, hogy egy ismerősnek adjak szállást. Mert lehet, hogy egy hétig lesz hol laknia, de azalatt nem keres meg annyit, hogy aztán cuccoljon, és költözzön el. Akkor van értelme? Nincs.

Eleve veszett ötlet, de az se semmi, hogy innen várod, hogy áldásunkat adjuk a dologra, de a párodnak elmondani nem mered. Akkor mégis hogy tervezted az ottlétét?

2013. szept. 10. 18:04
 14/18 anonim ***** válasza:
84%
Pár nap múlva hová tud menni?
2013. szept. 10. 23:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kissé úgy tűnik, nem véletlen, hogy nem mered ezt előhozni a párodnak...lehet igaza lenne, tetszik neked a pasi?
2013. szept. 11. 05:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg mi a kérdésed hozzánk, ha úgyis tudod, hogy a párod nem egyezik bele? Ezek szerint mondhatunk mi bármit.

De ezt akkor is kettőtöknek kell megbeszélni, mi innen nem tudunk segíteni!

2013. szept. 11. 06:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Mielőtt igent mondasz az ismerősödnek, előtte beszéld meg a pároddal. Egyezzetek meg a szabályokban, a vendéglátás idejében és ennyi. Ha nem engedi meg, akkor sajnos nem tudsz mit tenni. Ebben közösen kell döntenetek.

Amúgy ha segítségnyújtásról van szó és csak pár napról, akkor milyen pénzről van szó? Ha jó ismerős és tényleg bajban van, akkor pár napi lakhatásért meg egy kis kajáért durva lenne pénzt kérni tőle.

2013. szept. 11. 11:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Az ilyen meg olyan "ismerösökből" semmi jó nem származhat.Ha nekem a feleségem, barátnőm stb. ilyen javaslattal jönne kirugnám a házból.
2013. dec. 31. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!