Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pénteken nőgyógyászati műtétem...

Pénteken nőgyógyászati műtétem lesz. Hogyan győzzem meg a páromat arról, hogy nem kell műtét után egész nap velem lennie a kórházban?

Figyelt kérdés
2013. szept. 9. 20:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
24%
Benn volt a család műtét alatt? Ez komoly? Normálisak? Amúgy csak szólsz a nővéreknek és kizavarják.
2013. szept. 9. 21:18
 12/21 A kérdező kommentje:
Nálunk nincs látogatási idő, mindenki addig marad ameddig akar. És igen, a hozzátartozók bent vannak a műtét alatt nálunk is.
2013. szept. 9. 21:20
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
Igen, három különböző kórházban is benn voltak a legközelebbi hozzátartozók műtét alatt. Mi ebben a nem normális? A folyosón vártunk. Szerintem tök természetes dolog, hogy olyankor az ember nem tud otthon ülni és popcorn-t rágcsálni sorozatot nézve, vagy ilyesmi.
2013. szept. 9. 21:22
 14/21 anonim ***** válasza:
81%

A nővérekkel kizavartatni az ember párját, meg azért jócskán bunkóság. Meg lehet beszélni szépen, hogy úgysem sokat leszel fent. Anyukám is szinte az egész napot átaludta a nőgyógyászati műtétje után, mi is hazamentünk végül.

Műtét után meggyőződik róla, hogy jól vagy, utána nyugodtan hazamehet. Ha nagyon aggódik, később felhívhatja a kórházat, bármikor szívesen adnak felvilágosítást.

2013. szept. 9. 21:25
 15/21 anonim ***** válasza:

Félreértések vígjátéka.

Más a kórházban bent lenni és más bent lenni... (a műtőben).

Amúgy a látogatási idő az csak egy dolog. A szobatársakat AKKOR IS zavarhatja, ha egyébként bent lehet lenni!

Erre miért nem tudsz hivatkozni?

2013. szept. 9. 21:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Én egyébként egy olyan embert sem ismerek, aki ne lett volna bent a közeli családtagja műtétje alatt a kórházban. Utána viszont kevesen maradnak egész nap, ha nincs semmi probléma.
2013. szept. 9. 21:27
 17/21 anonim ***** válasza:
93%
Téged minden héten műtenek nőgyógyászatilag? Mindig ugyanazt a kérdést olvasom, más szavakkal de a lényeg ugyaez
2013. szept. 9. 21:33
 18/21 anonim ***** válasza:
már megint?
2013. szept. 9. 21:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem sikerült lebeszélned róla, akkor hagyd, hagy legyen melletted. Ki akarja venni a részét ebből, téged támogat, neked segít. Örülj ennek és inkább legyél neki hálás mindenért.
2013. szept. 10. 11:31
 20/21 anonim ***** válasza:

Sehogy, örülj neki, hogy a párod szeret.

Esetleg adj majd neki feladatot. Pl. drágám, most aludni szeretnék egy kicsit, és szerintem a szobatársaim is. Addig menj haza nyugodtan, vagy sétálgass egy kicsit. Egyébként olyan jó lenne, ha hoznál egy kis sütit a cukrászdából.

Én a helyedben megbecsülném a párom.

2013. szept. 12. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!