Gonosz mostohával hogyan lehetne jól kicseszni? HELP!
Köszönöm a válaszokat, bár nem arra kaptam választ amit kérdeztem:(
Sajna nem vagyok olyan anyagi helyzetbe, hogy elköltözzek otthonról. Meg másabb megélni a problémát mint csak beszélni róla. Ezt sajna csak én látom, hogy mi folyik otthon. A nő kezdte ezt az egészet , ő ütötte bele az orrát az én dolgaimba, így én megnéztem a telefonját....
Tegyél a mosógépbe a ruhái közé,egy kis gépolajat:)
Álmában vágd le a haját:)
Keverj a kajájába sarat:)
Karcold össze a kocsiját:)
Vagy nem tudom...
Szerintem ne szólj bele mások magánéletébe. Te sem díjaznád, ha valaki "jó szándékkal" beledumálna a kapcsolatodba, akármilyen is az. Semmi közöd nincsen édesapád szerelmi életéhez, ha nem lát a szerelemtől, az az ő egyéni gondja, felnőtt ember, meg fogja oldani a problémáját, ha arra kerül sor.
És amíg ő mossa a ruháid, addig inkább csak köszönd meg neki a szívességet.
Nem papolni akarok, csak jelezni irányodba, hogy ezt a problémát nem neked kell megoldanod.
Nem vitázni szeretnék, de mégis veszi a fáradtságot, hogy összeszedje a holmijaidat... pedig mondhatná, hogy mosd ki magad!
De mint fent is írtam, édesapád életébe nem illik/szabad beleszólnod. Abból csak köztetek támadhat konfliktus, mert ő csak azt látja, hogy te piszkálod a mostohád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!