Az normális hogy 4-en leszünk keresztszülők?
Figyelt kérdés
Ugyanis mi a férjemmel (az ő testvérének a kisfia) és a sógorunk testvére meg a felesége. Igazándióbl elsőszülött a kisfiú, egyetlen gyermek. Az anya (férjem testvére) csak minket akart, de a másik részről viszont az apa már a két gyermek keresztapja. Ő igazándiból még hajlott volna rá, de az anyja egy igazi sárkány. Úgyhogy így lett eldöntve, hogy akkor négyen leszünk. Ez normális? Így már ígyis állóháború volt a dologból, de akkor megvan a békesség, és nincs vita belőle. De persze nem a mi részünkről volt...Katolikus ráadásul.2009. nov. 2. 19:16
1/6 anonim válasza:
A gyereknek biztos jó. Legalább két helyről /két család/ ajándékozgathat neki.
2/6 anonim válasza:
Mostanában ez a "divat"!!!
Sztem felesleges ennyi keresztszülő,de ha ők igy látják jónak,akkor ám legyen!
3/6 anonim válasza:
Megertem a helyzeted!Noverem kislanyanak en vagyok a keresztanyja,es kezdettol fogva engem akart keresztanyunak!Persze az Apukanak is voltak jeloltjei!Igy lettunk osszesen 8-an!:)) Szerintem jo dolog, foleg a kicsinek!
4/6 anonim válasza:
Nem hinném hogy mai divat lenne... anyukámnak több mint 15 keresztszülője van/volt. Régen persze nagyobb hangsúlyt kapott, hogy ha valami történik a szülőkkel, biztos legyen aki gondoskodik a gyerekekről. Egyébként a lányomnak 3 keresztanyja és 2 keresztapja van. És nem bántuk meg.
5/6 anonim válasza:
Nahát!
Én is vagyok keresztanya olyan családban, ahol a négyes keresztszülőzés a divat, de én nagyon furcsálltam. Mindegy, nem az én dolgom. Én nem tenném, de a ti esetetekben jó megoldás.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat, sokat segített, furcsálltam, de ezek szerint nem vagyok vele egyedül.
2009. nov. 3. 06:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!