Mit csináljak? Elmenjek vele?
Az igazság az hogy van párom,aki kint dolgozik külföldön.
Mióta kint van 1 éve, nekem nincs semmi szórakozásom nem is vágytam, nem is mentem. Na és tegnap felhívott egy ismerős férfi hogy nincs-e kedvem elkísérni Edda koncertre, az igazság az hogy nem tudok dönteni, mi volna a helyes? Te mennél a helyemben?Nem leszek-e rossz ember ha elmegyek miközben van párom.
21/L
Ha csak bulizni mész, akkor menj. Ha mást is akarsz a férfitől, akkor ezt mondd el a párodnak, szakíts vele, és úgy menj.
Én is sokszor megyek a srác haverjaimmal erre-arra, pedig van barátom.
21L
Lehet játszani a naivat, de ha időközben megtetszel a koncertes lovagodnak, aztán a nyakadra jár, rosszabb esetben neked is megtetszik ő, akkor ugye te is tisztában vagy vele, hogy ebből nemcsak neked, de a párodnak is bonyodalma származik.
Eddig nem kerested a szórakozási lehetőséget, most hirtelen mégis jó volna?
Barátodnak elmesélnéd, hogy menni készülsz? Fordított esetben szívesen vennéd, ha a barátod egy nőismerősével menne koncertezni?
Ha igen, és tényleg érdekel a buli, akkor menj... De nem véletlen merült fel benned ez a kérdés.
20L
Hát én simán nem ülnék otthon álandóan, csak mert a párom külföldön van.
A barataim között pedig van férfi is.
Sőt én így, hogy mellettem a párom is szoktam egy kávéra/sörre ketten beülni akár férfi haverral is.
Egyikünk sem, és a srác sem gondol bele semmit, sőt az ő barátnője sem...
Mgadban tisztázd, hogy az ismerős férfi randira akart-e hívna, vagy ő is csak barátként gondol rád.
Vgy azt, ogy te hogy állsz a dologhoz, mert az előtte, szólóknak is igaza van, hogy ebből kisülhet más is, vagy nagyon kellemetlen szituba kerülhetsz, ha ő ezt nem úgy gondolta, mint te.
Nem mennék a helyedben. A másik ember kijátszásának érezném. Meg szinte 100% hogy a pasi egy görbe éjszakát akar, és csak kihaználni az adandó alkalmat.
Ha nem dolgozna külföldön, és ismernéd a másik pasit, és tudnád, hogy maximálisan le tudod kezelni, és lesz olyan intelligens, nhogy nem fog bepróbálkozni, na akkor elgondolkodnék a meghívásán.
Ne menjél, persze.. üljél otthon míg a párod franc se tudja mit csinál külföldön.
Megcsalni készülsz? Nem! Nehogy otthon üljél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!