Van családegyesítő ötletetek? 6 éves koromban elhagyott engem anyukám is és apukám is.
kedves első.. Gondolom a kérdező nem úgy akarja összehozni a szüleit, hogy újra édes kettesben legyenek boldogan, hanem csak szeretné megismerné, újra látni a nagy családot. Szülők, nagyszülők, nagynénik, nagybácsik, unokatestvérek..
Kedves kérdező. Szerintem nehéz vállalkozás lenne a részedről, és tartok tőle, hogy össze sem jönne a találka.
Azt szokták mondani hogy a nagy család (szúk és tágabb család egyszerre) csakis 2 esemény miatt képes összejönni
Az egyik az esküvő a másik a temetés..
Talán ha egyszer férjhez mész akkor össze tudod hozni a nagy családot..
Kedves második!
Én sem arra gondoltam, hogy újra édes hármasban élnek majd, de szerinted ha valaki elhagyja a gyerekét 6 évesen, az húsz év múlva majd örömmel rohan vissza? Az elmúlt húsz évet vajon hogy és hol töltötte? Miért nem törődött a gyerekével?
Sajnos tényleg semmi esélyét nem látom, hogy össze fog ülni a család, de természetesen nem az én dolgom, megpróbálni meg lehet, csak az a baj, hogy a kérdezőnek nagy lelki fájdalommal fog véget érni a próbálkozás, ha úgy jár, mint pl. én.
30 éve feléd se néztek nem gondolod hogy ez alaposan minősiti öket.
Ha hozzám állitana be valki jópofizni 26 év után kiraknám mint macskát sz'rni.
Nagyon szépen köszönöm hogy foglalkoztok a kérdésemmel,őszintén jólesik!
Én se sok esélyét ltom a dolognak de ha meg se próbálom biztos rosszabbul fogom érezni magam.Már csak azt nem tudom hogy kéne csinálni!?
Felhívni mindenkit egyessével telefonon? Nem szeretném megvárni amig egy temetés hozza össze újra a családot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!