Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik volt a legszebb időszak...

Melyik volt a legszebb időszak az életedben? Miért?

Figyelt kérdés

pl egyetemi évek, vagy gimi, vagy házasság stb

mondjuk a nagyon gyerekkort mert annál jobb tényleg sose lesz :D

2013. aug. 30. 22:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Most ugy erzem kikotobe ertem.

Elvegeztem tobb foiskolat bejartam a vilagot tavaly vegre ferjhez mentem van egy csodaszep gyerekem.

Ott dolgozom amirol mindig is almodtam szep hazban lakunk es elvezem az eletet.

Ja es vegre van egy kutyam amit mindig szerettem volna es sikerult letenni a jogsit kocsit is vettem magamnak szuper minden.

2013. aug. 31. 11:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

érettségi előtt, egy váratlan esemény okán nincs többé anyagi gondunk az életben.

Azóta is tart az álomszerű élet, még így 15 év távlatából is nehéz felfogni, hogy ilyen szerencsések vagyunk!

2013. aug. 31. 14:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Olyan 16-18 éves koromban nagyon jó volt minden, most 23 évesen szerencsére dolgozom és nincsenek komolyabb gondjaim, viszont a magánéletem egy katasztrófa és így nehéz bárminek is örülni.
2013. szept. 1. 14:28
 14/16 anonim ***** válasza:
A főiskola 4 éve, akkor még semmi gondom nem volt.
2013. okt. 16. 21:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Óvodáskoromban. Még éltek a nagyszüleim (anyai részről), imádtam őket, és ők is engem. Anyámék még boldog házasok voltak. A távolabbi rokonsággal is megvolt a kapcsolat, az összetartás, összejártunk még a külföldön élőkkel is. Aztán minden szépen tönkrement, már gyerekként idegroncs lettem, és ez kihat arra, hogy most olyan vagyok amilyen (emberekhez nem kötődök túlzottan, inkább tárgyakhoz, a kutyámhoz és a macskáimhoz, mert ők sosem okoznak csalódást).

28/N

2013. okt. 16. 23:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Amikor megszületett a kislányom. :) Azóta sem tudom, hogyan élhettem nélküle.
2013. okt. 17. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!