Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom ha egy gazdag...

Honnan tudhatom ha egy gazdag helyes, közép korú férfi csak szexet akar és nem komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 16:35
1 2
 11/15 bakur12 ***** válasza:
81%
De akkor is jobb/ tobb, mint amire a csaj szamitott. A csajszi szerelmes lett egy csoro, 15 evvel idosebb pasiba, aztan kiderult nem is annyira csoro, de nem is gazdag.:D Kivanhat a pasi ennel tobbet? En nagyon meglennek elegedve a helyukben.
2013. aug. 28. 21:03
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

Én vagyok a "kocsis".

Leszögeztem, hogy nem gazdag, hol a probléma?

A "jól él" kategória nem azt jelenti, hogy nem is kell már nézni az árcímkéket. És pontosan ezért sikerült neki sok év alatt, minden segítség és hitel nélkül összekaparnia mindent, amije van. Mert spórolt, ahol tudott, és teszi (tesszük) is a mai napig. A spórolás nem azt jelenti persze, hogy mindig mindenből a legolcsóbbat, mert az 90%-ban drágábbra jön ki, mint az eggyel-kettővel jobb kategóriájú cucc, aminek amúgy csak kicsivel nagyobb szám volt az árcímkéjén.

Plusz én magam igen-igen szegény családból jöttem. A beteg anyukám egyedül nevelt, mindent megtett mindig, erején felül is, de volt, hogy télire rokonhoz-ismerőshöz kellett mennünk éjszakára, mert nem volt fűtésre, fára pénz. Hát ha valaki, akkor én aztán be tudom osztani a kicsit is, még akkor is, ha hirtelen több szakad a nyakamba. Mióta együtt vagyunk a párommal, neki is több marad a zsebében hó végére, mint eddig, ezt ő maga mondta. Pedig megtehetné, hogy jobban szórja a pénzt, és én sem magyarázok bele, hogy mit mennyiért vegyen. Egyszerűen látta tőlem, hogy én hogy csinálom, és példát vett. Ennyi az egész.

Bocsi az offért, kérdező!

Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy ha csak dugni akar, akkor a pénzével fog villogni, mert azzal kap meg a leghamarabb - avagy legalábbis ő ezt hiszi.

2013. aug. 28. 21:22
 13/15 anonim ***** válasza:
38%
én pl. dugni akarok. ezért hó elején villogok az 5 db 5 ezresemmel (havi 27 000 a segély) egy hétig minden nap dugok,utána 3 hétig a küszöböt rágom, majd következő hónapban kezdődik minden elölről.
2013. aug. 29. 07:02
 14/15 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem onnan, hogy az elsö találkozásokkor már utalásokat tesz, söt, mer szexet kezdeményezni. Akkor csak egy numerát tervez eleinte (bár késöbb még meggondolhatja magát, de a könnyen jött könnyen ment kategóriábol nehéz kikerülni szerintem). Ha távolságot tart, és kicsit visszahúzódó de érzed, hogy tetszel neki, akkor valami megfogta benned. Ezt a valamit érdemes erösítened magadban finoman.

OFF: Taliztam egy 13 évvel idösebb vonzó pasival aki nem szólt semmit az anyagi helyzetéröl. Tetszett, jól elvoltunk, élveztem a vele töltött idöt. Randiztunk, randiztunk, ztán úgy kb a negyedik vagy ötödik találkozáskor elöadta, hogy van pénze, nem kevés. Nekem ez nagyon nem volt szimpatikus. Nem lett "szimpatikusabb" attól, hogy tudom, hogy van pénze, söt... A szememben veszített az értékéböl. Nem volt köztünk semmi, lehet azt hitte, ettöl majd lesz... Nem esett jól.

2014. jún. 5. 11:25
 15/15 anonim válasza:
100%
Szerintem az ilyen ritka,mint a fehér holló.Attól,h.nem akar mindjárt szexet,kitartó(egy ideig),nem biztos,h.komoly kapcsolatot akar...
2014. jún. 22. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!