Hogyan tudnám kibékíteni a szüleimet?
Ha én a te helyedben lennék, mindenképpen megpróbálnék beszélni velük, amikor apukád otthon van. Elmondanám nekik, hogy neked nagyon rosszul esik, hogy ők a pénzen veszekednek, a problémákra közösen kell megoldást találni, higgadtan, hiszen a veszekedés nem visz semmire. Üljenek le egymással, gondolják végig az egészet, mert bármennyire is hihetetlen, sokkal, de sokkal egyszerűbb, mint egymással ordítozni. Egyébként szerintem ha valaki nagyon ideges, érdemes elszámolni 10-ig, ez idő alatt vegyél egy nagy levegőt, és nyugodj meg. Elmondanám azt is nekik, hogy egy család vagytok, ha már lehetőségetek van arra, hogy kicsit együtt legyetek, akkor használjátok ki az alkalmat.
Én mindig is azon az állásponton voltam, hogy fő az egészség, hogy ne legyünk betegek, a pénz, az anyagi dolgok pedig majd csak lesznek valahogy.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!