Hogyan gyozhetném meg a pàromat, h ne akarjon mindenkinek (csalàdon belul) dràga szulinapi, ill. karàcsonyi ajàndékokat venni?
észérvekkel sehogy sem.
azon egyszerű oknál fogva, hogy amiket írsz, azok nem észérvek. 25 000 Ft-nak megfelelő összeg nem sok, ha jól kerestek. nem tudom, hány főről van szó, de ha pl. 10-ről, akkor sem vészes.
igen, nekem is az a véleményem, hogyha megtehetjük, adjunk a rokonoknak is, amit csak tudunk.
mindenkinek más a fontos, neki az ajándékozás, neked az esküvő. lehet, hogy ő az esküvőre való túlzott költést tartja feleslegesnek.
Kompromisszum!
Vegyétek meg az ajàndékokat otthon.Olcsobb,viszont ugyanaz amit külföldön vettél volna.
előző!
nem jó ötlet, mert külföldön minden ugyanannyi vagy olcsóbb, mint Mo.-on.
tudom, mert én is külföldön élek.
Már elnézést, 25000 ft az alig 100 Euro - egy bicikli, ami ennyibe kerül, az egész olcsó, egy rendesebb bicikli legalább 500 - 600 Euroban kerül, de aminek valamennyire is ismert neve van, az inkább 1000-2000 közt van.
Németországban a szociális segély kb havonta 400 Euro - egy normál fizetés azért ennél sokkal több. Abból kifizetni egy ilyen apróságot a rokon gyereknek nem gond - és ennél kevesebbet adni már nagyfokú fukarság.
Már több, mint 20 éve élek NO-ban, tudom az árakat.
Azinkivül aki a gyerekektöl sajnálja a karácsonyi ajándékot, az elég szánalmas ember. Ha én ennyit költenék CSAK egy-egy före, akkor mindenki csak nézne, hgy mi van velem. Ez kb annyi, mint ha MO-on 300-400 Ft-ot adnál ajándékként.
Ha a párod ennyit akar adni, emiatt nem kell éhezned, akkor ne legyél már ilyen pénzéhes. A legjobb, ha sokat rágod a fülét, akkor még idöben meggondolhatja magát, hogy nem jobb-e inkább egy kevésbé irigy és fukar valakit keresnie.
Remélem elhagy téged... Csak irigy vagy és ez szánalmas. Ő pedig jószívű és nagylelkű. Egyébként itt Mo-n egy normálisabb bicikli 50-60e Ft...
Neked meg nem mindegy, hogy mire költi a pénzt? HA MEGTEHETI? irigy szánalmas vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!