Ti elmondanátok a férjeteknek, vagy lerendeznétek magatokban?
Boldog házasságban élünk, persze voltak problémáink, de mindig sikerült megoldani őket. Van egy gyönyörű kisfiúnk is. Fél éve messze dolgozik a férjem és keveset találkozunk. A munkahelyemen van egy férfi, akivel mostanában úgy alakult, hogy elég sokat beszélgettünk, és úgy érzem, hogy egy kicsit belehabarodtam. Álmodok vele, sokszor eszembe jut, ilyenek. Tudom, hogy a férjemmel akarom leélni az életem, és eszem ágában sincs megcsalni, sőt, tudatosan kerülöm, amióta észrevettem magamon a "jeleket". Szóval túl fogom tenni magam rajta, gondolom közrejátszik az is, hogy egyedül érzem magam.
Ti elmondanátok ezt a férjeteknek, hogy van ilyen, vagy szépen csendben elrendeznétek magatokban? Nem szeretném felhúzni, vagy azt, hogy ideges, bizalmatlan, feszült legyen távol, hogy mi lesz és rámenjen a házasságunk. Viszont úgy érzem, hogyha nem mondom el, akkor már titkolózás van benne, ami közel áll a megcsaláshoz. Vagy nem?
Szépen, csendben és magadban.
A férjedet meg várd a legnagyobb szeretettel!
Hú, nem gondoltam, hogy ekkora lesz az egyetértés. Azt hittem, kapni fogok hideget, meleget. De megerősíttetetek abban, amit én is gondolok, hogy nem kell elmondanom, ha le tudom tisztázni magamban.
Fontosabb a férjem, mint ez az ember, bárhogyan is keltette fel az érdeklődésem, tudom, hogy a férjem az, akiben mindig megbízhatok, aki csodás párom és csodás apja a gyerekünknek. Szóval nincsen kétely.
Köszönöm a válaszokat!
Én a helyedben elmondanám, hiszen a férjed elviekben a legjobb barátod is.
A barát szó fogalmát gondolom nem kell feleslegesen kifejtenem.
A lényeg, hogy én elmondanám, ezzel is bizonyítván, hogy szereted a férjedet, esetlegesen ő még inkább odafigyelne rád, még bensőségesebbé téve a kapcsolatotokat.
Sajnos most én is kaka helyzetben vagyok a feleségemmel, pontosan a kommunikáció hiánya miatt. Beszélgettünk de nem mindenről és nem akkor amikor kellett volna.
Mond el neki minél hamarabb, nehogy mástól véletlenül máshogy hallja vissza a dolgokat. Nehezebb lesz bizonyítani az ártatlanságodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!