Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez az új divat a 40-es nőknél?

Mi ez az új divat a 40-es nőknél?

Figyelt kérdés

Többször megfigyeltem, hogy 40 feletti nők, tök gyerekesen viselkednek. Vihognak mint egy hülye, discoba járnak, otthagyják a családjukat és fiatal huszonéves, sőt olyan példát is láttam már, hogy tizenéves fiúkkal kavarnak.

A barátnőm 48 éves. Én 30. Tegnap megsértődött rajta, hogy azt mondtam neki, hogy én nem fogok vele elmenni discoba, mert neki erre van igénye. Ő már rég kiöregedett onnan, én meg utálom az olyan helyeket és én nem fogok discoba menni a sok Pán Péter szindrómás gyökér közé.

Én azt hittem, hogy a 40+ nők már kinőtték a bulizós korszakukat és komolyak és tartós normális kapcsolatot akarnak. Én is ezért választottam magamnál idősebb nőt. De ennek egyre többször az ellenkezőjét látom. Csak én vagyok ezzel így, vagy más is így látja?

Ez valamiféle új hülye divat a negyveneseknél?

2013. aug. 18. 13:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
19: amikor a szex kategóriában hozzászólok és odaírom, hogy 40 vagyok, ne tudd meg mennyi privát levelet kapok, hogy ő huszonvalahány éves srác, az ilyen MILF-ekre gerjed és dugjunk, vagy vegyem el a szüzességét meg tanítsam be. A negyvenes pasik meg kajtatnak a fiatal csajok után, negyvenesek képzelik magukat tiniknek, tinik öltözködnek és sminkelnek úgy mint a felnőttek.. Bolond egy világ van..:-)
2013. aug. 18. 17:24
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Írígylem őket, hogy család és munka után is van energiájuk a discóra.
2013. aug. 18. 17:28
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Én múltkor egy 70-75 körüli baráti társaságot láttam a Balaton parton. Ültek a pléden, söröztek, kártyáztak, hangosan nevettek. Öröm volt nézni, komolyan. Most ők is ássák el magukat, mert a Balaton parton fetrengeni és sörözni csak a huszonévesen kiváltsága? Igenis lehet középkorúan, sőt öregen is kulturáltan szórakozni. Ez is csak nálunk , Magyarországon van így, hogy aki elmúlt 40, húzza le a rolót. Külföldön hajnalig ropják a 60-as párok a fiatalok között és mindenki tök jól meg van mindenkivel, fiatal, idős egyaránt.
2013. aug. 19. 12:53
 24/32 A kérdező kommentje:

Nem olvastad el figyelmesen a kérdést, mert totál nem erről van szó! Hanem arról, hogy az a legújabb divat, hogy 40-es nők, otthagyják a családjukat, a fiatal fiúkkal való kalandokért, discoba járnak a tinik közé, és teljesen tininek képzelik magukat. Úgy élnek és gondolkodnak, mint a 16 évesek. A környezetemben is egyre többször látom ezt, ismerek olyan 3 gyerekes 42 éves nőt, aki a discoból cipeli haza a 16-17 éves fiúkat és azokkal b*szatja szét magát. És nem régóta ilyen, korábban egy tök szolid nő volt.

És azért elég nyomasztó, hogy a média is ezt súlykolja az emberekbe, hogy milyen hülye vagy ha nem éled ki magad és ha nem csalod a párod/férjed akkor egy hülye uncsi liba vagy.

2013. aug. 19. 22:55
 25/32 A kérdező kommentje:

És emlékszem még pár éve egy unalmas lánynak számított az aki nem olyan volt mint Paris Hilton.

A mostani trend szerint, megvetik azt aki normális párkapcsolatban/házasságban él. Mert csak akkor vagy trendi ha qrva vagy. Sajnos ma már csak ez az elfogadott. És sajnos már nem csak a tinik követik ezt a divatirányzatot, hanem a korábban normális középkorú nők is.

És nem csak én én vagyok így ezzel, hogy legszívesebben inkább lelépne ebből a förtelmes és egyre romló nyugati társadalomból.

Vajon miért érdeke a médiának és egyeseknek a klasszikus családmodell szétverése?

És még sorolhatnám a divat-leszbiket és divat-melegeket akik úgyszintén trendik.

2013. aug. 19. 23:09
 26/32 anonim ***** válasza:
67%

24

Bocsi, lehet, hogy én vagyok lemaradva, de számtalan negyvenes embert ismerek nőket/férfiakat(1-3-5 gyerekkel a hátuk mögött), de egy nem kezdett és kezdene 16-17 éves gyerekkel. Nem tudom te hol élsz. Mondjuk ha falun, akkor ott esélyes, ott dívík az ilyen, de Pesten én még egy ilyen emberrel nem találkoztam.

2013. aug. 19. 23:20
 27/32 anonim ***** válasza:
31%
Kedves kérdező ezt látom én is, nőként szégyellem magam....pont ezért nincs maximum 2 barátnőm. Férjhez is külföldön mentem....
2013. aug. 19. 23:23
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen, hogy "bulizós korszak" meg "nyugis korszak", ezt csak a média erőlteti. Van bulizós egyéniség, meg nyugis egyéniség, és ez nem nagyon változik, legfeljebb valamennyire alkalmazkodik a külvilág elvárásaihoz. A 18 év korkülönbség elég meredek, találhattál volna a saját korosztályodban is nyugodtabb típusú nőt.
2013. aug. 20. 18:34
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Ma már eljutottunk oda,hogy maximális szabadsággal rendelkezel életed minden területén,tehát ha egy negyvenes nő felöltözik a legújabb tinitrend szerint és elmegy a discóba,szíve joga ezt tenni,megteheti minden további nélkül.Ami nem feltétlenül baj.Régebben is létezett egy ilyen réteg,aki nem fogadta el a korát,ma is jelen van a társadalomban,csak most szembetűnőbben,mert sokkal több ilyen nő van.Én azt mondom,hogy míg másnak nem ártanak ezzel az életvitellel és amíg jól érzik magukat ettől,tegyék.Ettől nekem vagy másnak nem lesz rosszabb,nekik meg éppen ez okoz örömet.
2013. aug. 26. 15:03
 30/32 anonim ***** válasza:

Sztem minden attól függ, milyen szórakozóhelyre akar menni. Az ilyen utolsó dizsik, diszkók tényleg cikik, ha oda jár egy "érettebb" nő, akkor csak egy "kapuzárási pániktól" küzdő, magát túl fiatalnak mutatni akaró nő.

De ha igényes szórakozóhelyre megy, és csak egy kicsit táncolna, akkor nem értem, mi a probléma. Nem minden idősebb nő savanyodik be. A legértelmesebb, legintelligensebb idősebb nőismerőseim azok, akik tudják és szeretik élvezni az életet, akik nem savanyultak és sznobultak be.

2013. aug. 26. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!