Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról a...

Mit gondoltok azokról a párokról ahol minden házimunkát a pasi csinál?

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 19:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Azért szerintem ez kevésbé elterjedtebb probléma, mint az, hogy mindent a nő csinál. Egyik sem jó, ha egyformán dolgoznak mind a ketten. Én az egyenlő megosztás híve vagyok. De úgy nézem, Nálatok is megosztás van, a főzés sok idő, órákig állni a konyhában - szerintem jogos, hogy a többit akkor a pasid csinálja, ha Te minden nap főzöl, és nem zacskóslevest :) Mások meg csak ne szóljanak bele, semmi közük hozzá. Ha nők szólnak le, akkor nyugi, az irigység beszél belőlük, ha meg pasik,hát azok meg biztos kizsákmányolják a feleségüket... Ilyen emberek véleményére ne adj.

De ha a pasi azért csinál meg mindent, mert munkanélküli, vagy azért vállalt mindent 1-2 évig magára, hogy a nő befejezhesse a diplomáját, akkor teljesen oké, minden tiszteletem az övé, férfias férfi, aki tiszteli a feleségét, több ilyen kéne!

2009. okt. 28. 21:43
 22/32 anonim ***** válasza:
97%
Áldott jó anyós van a háttérben:D
2009. okt. 29. 08:24
 23/32 anonim válasza:
100%

Sajnos nálunk is többszörösen könyörögni kell míg végre megcsinál valamit.Még a kutyát sem hajlandó levinni,mert ő fáradt.De én nem lehetek az.

Anyukája szerint mivel ő a legkisebb fiú el lett nagyon kényeztetve.Köszönöm..

2009. okt. 29. 08:32
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Én semmi rosszat nem gondolok róluk, nekik biztos így jó. Mi korábban mindent együtt csináltunk a házimunkában. A főzést, a mosást, a takarítást, mindent. Mióta megvan a babánk, azóta egyedül takarítok, a férjem meg addig a babával foglalkozik. De nagyon megnyugtató a tudat, hogy ha esetleg velem bármi történne, akkor is el tudná maximálisan látni ezeket a feladatokat is. Lenne a gyerkőcnek tiszta ruhája, tudna neki főzni, vasalni, stb. Nagyon hálás vagyok ezért anyósomnak, hogy mindezt megtanította neki, mert így azért sokkal könnyebb. Mondjuk én úgy gondolom, hogy ez a normális. Mivel én is ugyanúgy dolgozom, ahogy ő (most általánosságban beszélek, nyilván most mivel a fiammal vagyok itthon így nem, de egyébként nekem is van munkahelyem) így elvárom, hogy a házimunkában is ugyanúgy vegye ki a részét. Nálunk ezzel nem volt gond, mivel a házasság előtt is így csináltuk, nem vett zsákbamacskát a párom.
2009. okt. 29. 10:13
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz azzal,h ki mit mondd! Irigyek!

En imadnam,ha neha valaki vacsoraval varna, vagy kitakaritana,mire hazaerek! Szerencsesen valasztottal :D

2009. okt. 29. 11:23
 26/32 anonim ***** válasza:
70%
Ha a nő tartósan beteg,vagy ő dolgozik a legtöbbet és a munkája miatt nem ér rá,akkor oké.Amúgy mindenkinek ki kell(enne) venni a részét a házimunkából.Nem lehet,hogy mindent cak a nő,vagy csak a férfi csináljon.
2009. okt. 29. 11:25
 27/32 anonim ***** válasza:
49%
PAPUCS
2009. okt. 29. 15:11
 28/32 A kérdező kommentje:
Miért lenne papucs? Önként vállalta el hogy mindent megcsinál, nem én nyaggattam.
2009. okt. 30. 20:04
 29/32 A kérdező kommentje:
Amúgy nem teljesen mindent, csak hétköznap. Hétvégente én szoktam főzni. De a többit mosás, takarítás, bevásárlást megszokta hogy ő csinálja, és mostmár ugye a főzést is hétköznap. Ez akasztja ki nagyon anyukámat. Bár néha én is elég lustának érzem magam. :S De pl van úgy h én csinálok meg vmit, ha ő fáradt, vagy nincs kedve. Meg hétvégén együtt takarítunk. De olyan jó, mer ha mindne kész mire hazaérek, akkor együtt tölthetjük az estét... De anyukámnak, anyósomnak ezt nem lehet elmagyarázni, őnekik cska a külsőségek számítanak :S
2009. okt. 30. 20:14
 30/32 anonim ***** válasza:
52%
Legfeljebb a nő keresi a pénzt.
2009. okt. 30. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!