Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Szerintetek...

Mit tegyek? Szerintetek hagynom kellene, hogy elmenjen egyedül?

Figyelt kérdés
Van egy élettársam hét éve,a páromnak van egy lánya aki 22-éves most. Velünk élt hét éven keresztül, az idén kezdet önálló életet egy másik városban. Azt azért elkel mondjam, hogy ez a lány sohasem bírta a pofám ,annak ellenére sem tudtunk összebarátkozni,hogy együtt éltünk. Most egy másik városban lesz egy buli,ahol egy két órát szeretne apukájával eltölteni hiszen rég látták egymást. Engem elhívott a párom,hogy tartsak vele ezen a délután és menjünk el együtt megnézni a lányt, csak az a gond,hogy a leányzó hallani sem akar arról,hogy én is ott legyek mikkor apuval találkozik. Ebből van most a nagy vita mert én elszeretnék menni, de most már apukája sem akarja,hogy én is ott legyek. Azt mondták hogy nem szeretnék ha mennék, nem kívánatos személy vagyok. Mondtam a páromnak,hogy ha ennyire utál a lányával együtt akkor miért nem költözik el tőlem, erre azt a választ kaptam ,hogy akkor semmibaj elköltözik.
2013. aug. 14. 18:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%

Ha én lennék a lány helyében, én is nagyon utálnálak.

Tudod, okos enged, szamár szenved. Nem tudom, te hogy vagy vele, de errefelé általános, hogy ha valaki nemkívánatos személy, akkor nem megy oda szándékosan. Mert persze fáj, ha nem kellesz valahol, de erőltetni a dolgot tényleg rosszindulatú döntés.

Ilyen esetekben (amikor egy párról van szó és egy egyéb rokonról), mindig az a "hibás", aki féltékeny. Most pedig féltékeny vagy, hogy a párod kettesben akar időt tölteni a lányával, illetve fordítva. Ez az a pont, amikor rá kellene jönnöd, hogy vegyél vissza, mert baj lesz. Például, tényleg elköltözik az élettársad. A féltékenységgel csak elüldözöd az embereket magad mellől.

2013. aug. 14. 21:17
 12/19 A kérdező kommentje:
Az én gyerekeim nincsenek oda a páromért mégis tisztelik és nem utálatoskodnak vele. Mert az mellet,hogy ők a legfontosabbak nekem még tudják,hogy a párom is fontos számomra és ez miatt is jobban vannak.
2013. aug. 14. 21:49
 13/19 anonim ***** válasza:
amellett és emiatt
2013. aug. 14. 21:50
 14/19 A kérdező kommentje:
Jóban . Bocs véletlen rosszul írtam.
2013. aug. 14. 21:50
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
Én ott tartok, hogy nincs energiám végig gubancolni magam a 100 millió helyesírási hibádon.
2013. aug. 14. 22:17
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igazad, nekem nagyon önzőnek, zsarnokoskodónak és sz rkavarónak tűnsz. Azt nem bírod elviselni, hogy a párod két órát eltöltsön kettesben a saját lányával? Normális vagy? Szerintem ez csak egy kicsinyes bosszú, azért, mert nem szeret téged a lány, cserébe tönkre akarod tenni ezt a két órát is a jelenléteddel, vagy azzal, hogy jól kiidegeled őket előtte. Az meg, hogy vitát provokálsz, aztán amikor eldurran a férjed agya és visszaszól, akkor te vagy megsértve... büszke lehetsz magadra.
2013. aug. 15. 10:12
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Uramisten Kérdező, állítsd már le magad!

Miért nem lehet tiszteletben tartani a lány kérését, hogy az Édesapjával tölthessen egy napot?

Eljutott egyáltalán a tudatodig annak a 27 éves nőnek az írása, aki a "másik oldalon" volt? Sok hasznos következtetéstlevonhatnál belőle, hidd el...

Ha már a jólneveltséggel példálózol! Ebbe az is beletartozik ám, hogy elfogadod: a párodnak rajtad kívül is van élete.

Képzeld, én még húgomat is mindig megkérdezem ha random el akarok menni hozzájuk, hogy zavarok-e...te meg nemhogy tiszteletben tartanád apa és lánya kapcsolatát, el akarsz menni egy olyan programra, ahová nem hívtak.

Szerinted ez normális, felnőtt viselkedés?

Nem is csodálom, hogy a párodnak ilyenkor egy kicsit sok belőled!

2013. aug. 15. 11:38
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Amikor egy kérdező ahelyett, hogy megfontolná a kapott kommenteket, úgy reagál, hogy "Jólvan, de az én hogyishívjákom is izébizé, és mégis a valami..." akkor jövök rá, hogy teljesen értelmetlen foglalkozni vele.

Nekem elég utálatosnak és önzőnek tűnsz. A te bajod, majd amikor koppansz, akkor így jártál. Remélem, az élettársad elég érett ahhoz, hogy még véletlenül se bántsa a lányát miattad. Ha el akarsz menni, menj el, persze, biztosan nem a lány miatt mennél, hanem csak úgy mert szeretnél. De azért muszáj velük lenned, és amikor valaki megharagszik, még neked áll feljebb, hogy hogy lehetnek ilyenek.

Tudod, vannak emberek, akik magányosan halnak meg. Vannak, akik kiharcolják, hogy a környezetük magukra hagyja őket, aztán haragszanak amíg meg nem halnak. Nem tudják meg soha, hol a hiba. De ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.

De komolyan. Mindketten azt akarják, hogy kopj le erre a két órára. A te gyerekeid valószínűleg azért tisztelik a párodat annak ellenére, hogy nem kedvelik, mert ő azért mégsem viselkedik ennyire önzően és gyerekesen, mint te.

2013. aug. 15. 11:43
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
A tiszteletet ki kell érdemelni. Mit tiszteljen benned, amikor egy primitív, unintelligens erőszakos némber vagy? Csodálnám, ha az apja nem lépne le.
2013. aug. 15. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!