Zádor névről mi a véleményetek?

Olyan, mint valami település...
Miért baj, ha gyakori egy név? Hülyére fogják cikizni szegényt ha valami marhaságot adtok neki.

A húsüzem ugrik be, de szerintem ez szakmai ártalom.
A zsombor nagyon. Tetzsik...de az, hogy tucatnév lett bossszantó, amikor "kitaláltam", még nem volt az, hiszen gyerekként történt a kis barátnőimmel az általánosban a könyvtárban, amikor utónév könyvet néztünk...annyit bosszankodtam, amikor a névadási tendenciákat néztem, hogy mire oda kerülök, hogy saját gyerekem legyen, simán László gyakoriságú lesz a név (osztályban 13 ból 4 lászlónk volt,3 tamás 2 ádám..:)
Gyerekem még nincs, a név még mindig tetszik, és igazam is lett sajnos...
Ennek ellenére, ha nem "tucatnév " a vezetéknév akkor választanám...(nekem kiesett,amúgy végül, max 2. Név lehetne, a vezetéknév miatt, mert amúgy nyelvtörő)

Most miért kell lepontozni? Mert nekem nem tetszik?
Ha csak az a jó, ha dícsérem, akkor legyen:
A Zádor egyszerűen tökéletes. Tényleg ritka, és különleges, én speciál még sosem találkozta vele. Ha illik a vezetéknévhez, akkor mindenképp ezt válasszátok. Igazán férfias és magabiztosságot sugároz.
# 2/5

Szerintem olyan mint egy település vagy családnév.
Nem tetszik. De végülis a ti gyereketek, mit számít hogy itt gyk-n hány embernek tetszik?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!