Nem erzem annak a sulyat, hogy 18eves vagyok . Kesobb lehet ebbol gond?
Figyelt kérdés
Most nem arra celzok,hogy annyira gyerek vagyok , hanem valahogy nem erzem , azt ,hogy telik az ido, mulnak az evek , valahol meg mindig ugy erzem 15 eves vagyok .Persze, a legtobb dologban maskent gondolkodom , megvaltozott a velemenyem , de megsem erzem .Mindigis erettebb voltam a koromhoz, lehet most itt megallok es ezzel ennyi? Vagy csak szimplan nem akarok megoregedni majd es azert ?2009. okt. 27. 16:17
11/13 anonim válasza:
20:46 Jól beszélsz csak nem itt volt a helye.
Egyébként a 18. életéved betöltésével csak nagykorú leszel, nem ugrasz át szellemileg is valami komoly, bölcs és érett felnőttlétbe, na de nem is erről szól.:) Persze, mindenki így hiszi...:)) Pár év múlva már jobban fogod érezni, hogy beérsz, mert kezdesz rákényszerülni sok mindenre, amire eddig nem, pl. önállóságra - sok tekintetben még akkor is ha otthon laksz, ha elköltözöl akkor meg pláne. Aztán ahogy telnek az évek, a tapasztalatszerzéssel folyamatosan alakul. Erről szól, nem az évek számáról.:) Nem vagy lemaradva, 18 évesen mindenki valami nagy durranást vár, és rá is jön, hogy még mindig gyerek:) Én is mindig kevesebbnek éreztem magam pár évvel, most is.
12/13 anonim válasza:
18 évesen egy nagy durranás van. Mégpedig az, hogy a korhatár felett vagy, így legálisan csinálhatsz egy adag hülyeséget. (cigi-pia-szexújság-vásárlás stb) Mondjuk a mai fiatalokat nem mintha bármi akadályozná ebben.
13/13 anonim válasza:
12:36, előtted szóló vagyok. Hát én baromira nem így dolgoztam fel a 18. életévem betöltését...:) Én arra gondoltam, hogy ezentúl majd magam intézhetem az ügyeimet, és sokkal nagyobb felelősségem van minden iránt. Olyanok eszembe sem jutottak, hogy "hú legálisan vehetek piát!" Eh:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!