Kilépnél a házasságodból, ha a férjed impotenssé válna?
És nem a kor miatt, hanem mondjuk szervi elváltozás miatt, ami ugyan nem az ő hibája, de sajnos nem is lehet rajta változtatni, ergo gyógyíthatatlan. Leélnéd az életed mellette szex nélkül, vagy elhagynád?
Tisztában vagyok vele, hogy kilehet elégíteni egy nőt közösülés nélkül is, kérdés az, hogy érdemes e mégis egy életre lemondani a konkrét aktusokról.
Én még nem fogadtam meg semmit (nem házasodtunk össze),de meg sem fordult a fejemben,hogy elhagyjam a párom,amikor kiderült,hogy nem lehet gyereke!
A te kérdéseden még nem gondolkodtam.
Hát érdekes kérdés, lehet h a párom nem akarna már velem lenni ha ilyen baja lenne, mondván nem akarja h így éljem le az életem(szex nélkül)mellette.
De úgyse tudnám őt elhagyni, ilyenért nem. Megcsalásért, bántalmazásért simán de ilyen dolog miatt amiről nem tehet, sohasem. Attól h neki többet nem áll fel még nem múlik el a szerelem amit iránta érzek.
Örök dilemma, hogy szex nélkül lehet/érdemes e házasságban élni.
A félreértések elkerülése miatt, van hogy a nő lesz frigid és nem kívánja egyáltalán a szexet. Ilyenkor mi van?
Én se gondolnám, hogy el kell válni ha egyébként minden jól működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!