Ti mit szólnátok, ha a párotok részegen menne haza egy egyszerű "lángossütögetős) kerti partyról? Mit lehet ehez szólni?
Semmi nem szólnék, hagy menjen, én is mennék vele ha ráérek. Szerintem attól, hogy 1-2-szer elengedi magát, még nem lesz alkoholista. De ha a kérdezőnek ilyen a hozzáállása, inkább jobb is, ha megszabadul tőle a párja, mert az ilyenekből lesznek a házisárkányok, akitől egy idő után tényleg a kocsmába vagy csajokhoz menekül a férjük, csak ne kelljen otthon lenni.
22N
Ha nem rendszeres, akkor szerintem nem baj. "Kell egy kis áramszünet mindenkinek", néha nem gond ha elengedi magát. Engem is vittek már haza részegen, bár nem vagyok rá büszke és megfogadtam hogy többet annyit nem iszok. :D De hát istenem, előfordul, az élet megy tovább.
Ja, és hidd el, másnap eléggé bánja az ember az estét anélkül is, hogy bárki lecseszné :D hagyd, hadd szenvedjen magában :D
Nekem semmi bajom nem lenne vele,ha nem rendszeres és nem az az undorító részeg kategória,hogy nem is tud magáról.
Sajnos az én párom nem tudja a mértéket és mivel egy gyökér részegen,mert már lakáskulcstól kezdve mindenféle iratain keresztül több 1000 Ft-okon át mindent elhagyott(több alkalom is volt),ezért én igenis rohadt mérges tudok rá lenni.
De egy sima kis berúgáson nem akadnék ki. A látványra,ahogy holtrészegen magánkívül fetreng valószínűleg nem indulnék be,dehát az másnapra jó esetben elmúlik:D
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!