Hogy tudnak szülők ilyen képeket feltölteni a netre a gyerekeikről?
Beütöttem a fürdés szót a google-ba, és kiült a döbbenet az arcomra mikor megláttam milyen képekkel van tele a net! Ne értsetek félre, az ízléses fürdős-babás képekkel nincs gondom, de vannak olyan képek hogy csak arra tudok gondolni hogy a perverz pedofiloknak még csak meg se kell eröltetniük magukat mert a google-ből elérik amit akarnak, a szülők miért nem gondolnak erre? Ez borzasztó szerintem!!!! Hogy értsétek a különbséget:
Egy normális családi kép:
Egy horrorisztikus "veszélyes" kép:
Miért nem gondolnak erre a szülők, hogy kitudja miféle perverzek nézegetik ezeket az eredetileg ártatlannak tűnő képeket :(
Isten látja lelkem, teljesen véletlenül bukkantam rá erre a képre, a napisz@r-t nézegettem (mert néha szoktam) de tessék, ha szerintetek semmi rossz nincs ezekben a képekben és nem lehet kihasználni ezeket a képeket:
És nem vagyok "rossz" csak azt hiszem kellően reális. Amerikában letartóztattak egy házaspárt az ilyen családi képek miatt és 1 évre elvették a gyerekeiket.
amerika az egy beteg álprűd ország, tök beteges, hogy kisgyerekekre szexuális szemmel néznek
Amerikában letartóztattak egy 18 hónapos gyereket, mert drogot találtak a pelenkájában.
Nem a szülőket, a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!