Mit választanál: egy pár évig tartó elsöprő szerelmet, vagy életed végéig egy átlagos kapcsolatot (ami nem rossz de nem olyan jó mint az első)?
Van alapja, hogy feltettem a kérdést, de nem szeretnék erről beszélni...
Tegyük fel az első variáció nem tarthat örökké, mert van valami ami ezt megakadályozza...:( mégis ezt választanád és szenvednél utána, vagy megprobálnál felejteni és választanád a "langyos vizet"?
:) köszi mint már mondtam én döntöttem...
csak nehéz...és elfogadhatatlan arra gondolni, hogy mi van ha...lehet, hogy nem kéne ezen gondolkodni, de nem birnám elvesziteni...
A kerdesemtol fuggetlen az en tortenetem, csak kicsit beleszottem...(volna valaki más, de eszmbe sem jut miatta elhagyni a páromat...)
kivancsi voltam arra, ki hogyan dontene, betegseg mellett lenne/e a parjaval akit nagyon szeret vagy váltana a "biztosért"...(ez igy nagyon hülzén hangzik)
Tehát ne bantsatok fölöslegesen, soha egy percre sem jutott eszembe, hogy elhagyom a páromat mert beteg, lehet kicsit rosszul fogalmaztam, de Ő az életem értelme, szóval...
A kérdést nem azért kérdeztem mert nem tudok dönteni, hanem, kiváncsi voltam mit mondotok...esetleg van-e más pl.
Nem arra voltam kiváncsi, hogy tanácsot adjatok és elkezdjetek itélkezni...a kapcsolatunk szorosabb és biztosabb mint eltudnátok képzelni, de nem fontos, hogy bizonygassam ezt...
Felkavart a dolog és gondolkodtam, hogy vajon van-e aki másképpen döntene...ezért született a kérdésem...szóval ne itélkezzetek, főleg rajtam és a szerelmünkön ne, mert nem ismertek...
Átlagos langyos kapcsolatot nap mint nap felrúgnak emberek egy elsöprőért, ez az átlagos felállás.
Hogy elsöprő szerelmet otthagynának átlagosért.... hát ilyet még nem hallottam, a történeted minden bizonnyal különleges.
nem kell választanod!
Én egyedül maradnék, és várnám a herceget!
Előbb-utóbb eljön.
H amégis választanék, akkor ezerszer inkább a alnagyos víz, mint a forró. A langyos kellemes, ápol, gyógyít. a forró megéget, beteggé tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!