Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit választanál: egy pár évig...

Mit választanál: egy pár évig tartó elsöprő szerelmet, vagy életed végéig egy átlagos kapcsolatot (ami nem rossz de nem olyan jó mint az első)?

Figyelt kérdés

Van alapja, hogy feltettem a kérdést, de nem szeretnék erről beszélni...

Tegyük fel az első variáció nem tarthat örökké, mert van valami ami ezt megakadályozza...:( mégis ezt választanád és szenvednél utána, vagy megprobálnál felejteni és választanád a "langyos vizet"?

2009. okt. 26. 08:36
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

:) köszi mint már mondtam én döntöttem...

csak nehéz...és elfogadhatatlan arra gondolni, hogy mi van ha...lehet, hogy nem kéne ezen gondolkodni, de nem birnám elvesziteni...

2009. okt. 26. 09:36
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ebben igazad van, de bármelyikünknek lehet a mai nap az utolsó, még úgy is, ha teljesen egészségesek vagyunk. Ezért kell a mindennapokat teljességgel megélni, ne mondhassa az ember, hogy elpazarolt akár egyetlen napot is az életéből. Legyetek nagyon boldogok, amennyi csak adatott, minden napon!
2009. okt. 26. 09:43
 13/22 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2009. okt. 26. 09:44
 14/22 anonim ***** válasza:
62%
A 8:45 vagyok. Ha csak egy betegség az oka, akkor miért hagynád el?! A barátnőm párjánál agydaganatot találtak, de mégsem adták fel. Megműtötték a srácot és azóta is (10 éve!) tünetmentes. Persze bármikor visszatérhet, de nem törődnek vele és inkább megszépítenek minden napot. Már van egy gyermekük is. Attól még, hogy valaki beteg nem kell rögtön eltemetni. Egyébként meg mindenki meghal egyszer és az nem rossz dolog feltétlenül. Hidd el, tapasztalatból beszélek. Sőt, a mai rohanó világban simán elképzelhető, hogy te halsz meg előbb. Szóval csak pozitívan!
2009. okt. 26. 10:09
 15/22 anonim ***** válasza:
79%
OTTHAGYNI EGY BETEGSÉG MIATT? Hát, hallod, marha elsöprő lehetett ez a szerelem, ha egy rosszullét is elsöpörte...
2009. okt. 26. 10:40
 16/22 anonim ***** válasza:
79%
De most miert kellene valasztanod, nem ertem?! Most egyutt vagy azzal az emberrel, akit imadsz. Most, hogy beteg, megjobban kell imadnod. Milyen langyos kapcsolaton gondolkodsz??? Ki a masik jelolted?
2009. okt. 26. 11:32
 17/22 A kérdező kommentje:

A kerdesemtol fuggetlen az en tortenetem, csak kicsit beleszottem...(volna valaki más, de eszmbe sem jut miatta elhagyni a páromat...)

kivancsi voltam arra, ki hogyan dontene, betegseg mellett lenne/e a parjaval akit nagyon szeret vagy váltana a "biztosért"...(ez igy nagyon hülzén hangzik)

Tehát ne bantsatok fölöslegesen, soha egy percre sem jutott eszembe, hogy elhagyom a páromat mert beteg, lehet kicsit rosszul fogalmaztam, de Ő az életem értelme, szóval...

A kérdést nem azért kérdeztem mert nem tudok dönteni, hanem, kiváncsi voltam mit mondotok...esetleg van-e más pl.

Nem arra voltam kiváncsi, hogy tanácsot adjatok és elkezdjetek itélkezni...a kapcsolatunk szorosabb és biztosabb mint eltudnátok képzelni, de nem fontos, hogy bizonygassam ezt...

Felkavart a dolog és gondolkodtam, hogy vajon van-e aki másképpen döntene...ezért született a kérdésem...szóval ne itélkezzetek, főleg rajtam és a szerelmünkön ne, mert nem ismertek...

2009. okt. 26. 11:41
 18/22 anonim ***** válasza:

Átlagos langyos kapcsolatot nap mint nap felrúgnak emberek egy elsöprőért, ez az átlagos felállás.

Hogy elsöprő szerelmet otthagynának átlagosért.... hát ilyet még nem hallottam, a történeted minden bizonnyal különleges.

2009. okt. 26. 12:26
 19/22 anonim ***** válasza:

nem kell választanod!

Én egyedül maradnék, és várnám a herceget!

Előbb-utóbb eljön.

H amégis választanék, akkor ezerszer inkább a alnagyos víz, mint a forró. A langyos kellemes, ápol, gyógyít. a forró megéget, beteggé tesz.

2009. okt. 26. 13:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Nos én is átéltem az elsöprő szerelmet,kb:1,5 évig.De ami utána jött azt nem kívánom senkinek.Válás-harc-hosszú gyötrődés-nehezen felejthető lelki sebek.Elmúlt a szerelem előjöttek a hibák...A többit tudod.
2009. okt. 26. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!