Itt ülök tehetetlenül, férjem rosszulléttel kórházban, aggódom, majd' megveszek az idegtől, hogyan nyugodjak meg, míg nem jelentkezik?
Reggel hányt szegénykém, de elindult dolgozni én meg visszafeküdtem (hajnal fél 5-kor). 6 körül ébresztett a 4 éves fiam, de fáradt voltam, magam mellé vettem, aludtunk 9-ig, közben sokat gondoltam a férjemre, hogy jobban van-e már... persze a "női megérzés"... ő ébresztett 9-kor, hogy a sürgősségin van, infúziót kap, aztán majd hazaengedik, mert annyira rosszul lett (hányt, ment a hasa, szédült). Amúgy a kórház egyben a munkahelye is.
Autónk nincs, kérdeztem bemenjek-e a 4 évessel, azt mondta nem kell, majd jön. Írtam neki, hogy kérdezze meg van-e betegszállítás ebben az esetben, vagy simán kilökik és induljon haza? Erre még válaszolt. Azóta két sms-t írtam, nem ír vissza. Aggódom.
Nem merek elindulni a gyerekkel, mi van, ha közben ő is elindul és elkerüljük egymást? Szerintetek betegszállító hazahozza? Hogy nyugodjak meg,, míg nem jelentkezik?
Szia!
Jobban és jobban végre! :D Férjemet tegnap délelőtt kiengedték, mert nem jár már sűrűn wc-re. A leletei ma lettek kész, a zárójelentéssel együtt, amin az áll: feltételezetten fertőző eredetű hasmenés és gyomor-bélhurut, egyéb elektrolit- és folyadék egyensúly zavarok.
Én is javulgatok, nekem verejtékmirigy-gyulladásom lett jobb hónaljban, börgyógyász nem tudott segíteni, így sebészetre kellett mennem tegnap. Minden nap visszajárok kötözésre, és szépen rendbe jövök. Testileg-lelkileg... mindenhogy!
Nagyon szépen köszönöm neked a folyamatos érdeklődést és, hogy tartottad bennem a leket. Ezúton küldök a távolból egy virtuális ölelést Neked! Köszönöm!
Jaj, ketten vagytok? Ugyanannyi a százalékotok, azt hittem egy ember írogatott végig. :)
Akkor elnézést, kedves másik válaszoló, Neked is virtuális ölelés. :))
Talán nem kapta el, mondju múlt héten volt egy-egy híg "széklete". Azért az idézőjel, mert inkább ilyen pukinak indult, de nyomot hagyott a gatyában dolog volt. Adtam neki normafloret is megvontam, minden olyan dologtól, ami erősítené ezt nála (pl tej). A héten anyósomnál üdül, de úgy tudom jól van. :)
((Zárójelben jegyzem meg július végén Balatonon voltunk, aztán 1 hetet dolgozott a férjem, következő hétfőn lett rosszul. Bár nem hiszem, hogy ott szedte volna össze.))
Még egyszer nagyon köszönöm Nektek!! ♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!