Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire költenétek, ha háromszoro...

Mire költenétek, ha háromszorosára nőne egyszercsak a fizetésetek?

Figyelt kérdés

családosok, és nem családosok véleménye is érdekelne

Mi szerepelne 1. 2. és 3. helyen pl?

2013. júl. 31. 17:58
1 2 3
 11/24 belbolyhocska ***** válasza:

Nekem akkor 135.000ft lenne a fizetésem... Megpóbálnék félrerakni belőle, mert úgy néz ki, hogy novemberbe elköltözünk otthonról a párommal.

Bár tény, hogy egyetemre is szeretnék menni, és ahova költözünk onnan nehéz a bejárás, ezért nem ártana a jogsi is.

Mindenesetre elgondolkodtató kérdés. :)

2013. júl. 31. 18:21
 12/24 anonim ***** válasza:
Ugyanarra,mint most.Szerencsére most sincsenek gondjaink,így menne félre a fennmaradó többlet.A jelenlegi életszínvonalunkkal elégedett vagyok,valószínű egy 100-120 nm-es családi ház vásárlására menne a félretett pénz.
2013. júl. 31. 18:21
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Több gyümölcsöt, zöldséget vennénk, és spórolnánk egy biztonságosabb autóra. És lecserélnénk a házat egy nagyobb kertesre, és köré húznék egy magas betonkerítést körbe. Hogy nyugodtan kertészkedhessek. Ennyire vágyom csak. :)
2013. júl. 31. 18:23
 14/24 A kérdező kommentje:
Én egy családi házat vennék nagy kerttel, ahol nem érezném azt, hogy be vagyok zárva.És legalább évi egyszer utaznék valami különlegesebb helyre, ami akár 500.000 is lehetne/ koponya.Tartalmasabban tudnám kipihenni magamat.
2013. júl. 31. 18:31
 15/24 anonim ***** válasza:
Minél hamarabb kifizetném a lakásomra felvett hitelt, addig nem változtatnék az életszínvonalamon, mert már így is meg vagyok vele elégedve...
2013. júl. 31. 18:38
 16/24 anonim ***** válasza:

Én a nagyját leköttetném és hagynám kamatozni, hogy majd tudjak venni egy saját lakást vagy esetleg ki tudjak építeni egy vállalkozást lehetőleg nem hitelből. Esetleg valami mást is tanulnék, akár hobbi szinten.

Nekem az életszínvonal emelkedése olyan apró dolgok, mint nem kell a mindennapokra való megélhetést úgy kicentizni, néha el tudjak menni szórakozni, ne legyen probléma a hó végén, hogy elmennék a barátaimmal mondjuk moziba vagy a vidám parkba, ha meglátok néha egy ruhát különösebb gond nélkül tudjak venni magamnak valamit néha-néha. Esetleg ha valami tönkre megy, vagy látszik, hogy tönkre fog menni ne kelljen előre félni, hogy hogy fizetem majd ki, mennyibe fog kerülni...

2013. júl. 31. 18:40
 17/24 anonim ***** válasza:

Hármas vagyok, az életszínvonalam emelését úgy gondoltam, hogy például gyakrabban rendelnék étteremből, felvennék egy bejárónőt, így a házimunkára, főzésre fordított időt más, értelmesebb dolgokkal tölthetném. Biztos, hogy többet járnék sportolni és többet zenélnék. Ezekre pont elég a napi plusz egy-két óra.

Illetve nyilván több kényelmi szolgáltatást vennék igénybe, teszem azt egy éjszakába nyúló sörözés után hamarabb hívnék taxit, vagy pl. nem bumliznék el bevásárolni, hanem azt mondanám, egye fene plusz egy ezresért hozzák házhoz.

No meg a színházba nem feltétlenül mindig csak a karzatra vennék jegyet :)

2013. júl. 31. 18:42
 18/24 anonim ***** válasza:
Talán több olyan programot is csinálnék, ami most nem fér bele (színház nem csak évente 1szer, elmennék külföldi nyaralásra, idén nem mentünk sehova nyáron, belföldön is csak 1 napra, mert esküvő és rövid naszút lesz ősszel,) amúgy semmi extra, eltenném, és akkor reálisabb közelségbe kerülne a családi ház álom megválósulása
2013. júl. 31. 18:45
 19/24 anonim ***** válasza:
Teljesen felújíttatnám a lakásomat, nem én magam, hanem szakemberek által. Lekötnék egy bizonyos összeget, és megtanulnék vezetni.
2013. júl. 31. 19:09
 20/24 anonim ***** válasza:
A 3x0 is 0 sajnos. :D
2013. júl. 31. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!