Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik nevet (egy fiú, egy...

Melyik nevet (egy fiú, egy lány) választanátok ezek közül a nevek közül?

Figyelt kérdés

A vezetéknevünk sajnos eléggé lekorlátozza a névválasztást, ugyanis egy melléknév, ezért az ilyen Málna, Alma stb. nevek eleve kiesnek és csak olyan nevek jöhetnek szóba, hogy együtt kimondva a vezeték és keresztnevet se legyen furcsa vagy nevetséges.

Fiúnevek: Loránd vagy Lóránt (itt igazából csak írásban van különbség)

Lánynevek: Blanka, Hanga vagy Hanka, Janka, Júlia, Lola, Zara

2013. júl. 30. 12:51
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Lóránd és Lola talán, de nem tudom egyik se igazán tetszik.
2013. júl. 30. 13:44
 22/33 anonim ***** válasza:

Szia!

Fiú:Lóránt

Lány: én úgy is el tudnám képzelni,hogy Janka Blanka lenne a neve a leányzónak!(= szóval ez a két lánynév tetszik nekem.

2013. júl. 30. 14:02
 23/33 anonim ***** válasza:

Fiúnévben nem tudom, mind a kettő jó.

Lányban meg max Blanka

2013. júl. 30. 14:13
 24/33 anonim ***** válasza:
Loránd, és Júlia vagy Zara. (én nem is ismerem azt a boltot, amiről szó van, arra nem gondolsz, hogy nem mindenki lakik a te városodban?)
2013. júl. 30. 14:14
 25/33 anonim ***** válasza:
29%
14.14: Világmárkáról van szó, nem boltról. :D Nem magyar, spanyol. Mindenhol megtalálható az országban,sőt a világban, kár volt most megszólalnod. Miért nem szálltok le rólam?? Nekem ez a véleményem,és kész! És nem érdekel a tájékozatlanságod, meg hogy a te városodban nincs ilyen márka. Téged se érdekeljen hogy nekem mi jut eszembe a Zara névről, nem te kértél segítséget, nem is szólt hozzád senki!
2013. júl. 30. 14:21
 26/33 anonim ***** válasza:

Fiú: Lóránt, a Loránddal biztosan sok lenne az elírás, félreértés (pl. az ELTE nevében sem tudják sokan helyesen leírni).

Lány: Júlia a legszebb, de a Janka, Lola sem rossz. A többi név nekem nem tetszik.

2013. júl. 30. 14:26
 27/33 anonim ***** válasza:
Lóránt, Blanka
2013. júl. 30. 14:35
 28/33 anonim ***** válasza:

Blanka ès Lòrànd...

Zara semikèpp mert sajnos nekem is a bolt jut eszembe ròla..Vàrosomban van néhàny üzlete, de ami mèg koràbbi nagyapàm Zara kutyàja... :-D

2013. júl. 30. 16:19
 29/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Meg is vannak a nevek. A férjemmel megbeszéltük, hogy ha fiunk lesz, Lorándnak fogjuk nevezni, ha lányunk, akkor pedig Júliának.

Most már csak attól tartok, hogy a Loránd/Lóránt nevek becézéseként csak a Lórit ismerem, az meg olyan papagájnévnek hat, nem? Olyan Lóri, Flóri...

2013. júl. 30. 16:44
 30/33 anonim ***** válasza:
Szerintem a Lórándot Lolónak is lehet nevezni, ami gyereknek aranyos, de felnőttként sem visszataszító.
2013. júl. 30. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!