Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi idegesít a párodban?...

Mi idegesít a párodban? Szokások, tulajdonságok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 14:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy körülményes. Iszonyatosan precíz, de mire megcsinál egy átlagos dolgot, pl. egy szendvicset, addigra én meettem egy szendvicset, két narancsot és egy twixet. Ő még a paradicsom felszeletelésénél tart. Mindenben ilyen gyors :D
2013. júl. 29. 15:52
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem költöztünk össze, azt hittem, a slendriánsága (nagyon rendetlen, én meg tisztaságmániás vagyok) és az, hogy sehol sem csikis, én viszont mindenhol - ezt pedig kihasználja. Mára rájöttem, mindez lényegtelen bohóckodás. A legidegesítőbb a "nemsokára", "mindjárt" és a "majd" kifejezések (sorrendben 1, 2,5 és 4 óra időtartamot ölelnek fel).
2013. júl. 29. 16:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindent halogat(mondjuk én is), túl sok kaját töm egyszerre a szájába és hangosan tüsszent nagyon sokat(allergia)
2013. júl. 29. 16:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
az, hogy malac az asztalnál. Nagyon jól esik, ha valakinek ízlik a főztöm, de ehhez nem kell kinyalogatni a tányért, mint egy kutya. Azon kívül sokszor mindenre annyit mond oké rendben, ezt neked kell eldönteni, nem tudhatom én, dönts inkább te, mit csináljak vele? SZerintem nem érdekli pár dolog és így elüti, viszont sokszor ebből az van, hogy nem beszélgetünk semmiről..
2013. júl. 29. 16:19
 15/21 anonim ***** válasza:
77%

Rendetlen. Nem képes bedobni a szemetet, tojáshéjat a 2 méterre lévő kukába:) Ha rászólok, azt mondja, majd összeszedi.... a majd összeszedi eredménye az, hogy én szedtem össze ma is mint mindig a csokipapírjait.

Erről nem tehet de: horkol, amihez egész jól hozzászoktam, amit viszont utálok az a fogcsikorgatása alvás közben.

Valamint amikor hétvégén végre tovább alhatnék, ő felkel, és hangosan ropogtatja a gabonapelyhét....még véletlenül se tud a konyhában enni! Legalább amíg alszom....

De a férjem , és akkor is imádom:)

27/N

2013. júl. 29. 16:25
 16/21 anonim ***** válasza:
88%

Cigizik. Ez nagyon zavar. Oké, amikor összejöttünk, még én is cigiztem, és nem akartam olyan barátot, aki nem, aztán leszoktam, ő meg nem akar, nem is tudna. Konkrétan maga a tény, hogy dohányzik, nem zavar, de amikor sétálunk az utcán, vagy elmegyünk fagyizni és a teraszon ücsörgünk, akkor b@sszus, bírjon már magával, és ne a társaságomban akarjon cigizni, mert büdös!

A másik meg az, hogy állandóan elkésik, vagy elfeledkezik arról, hogy találkozót beszéltünk meg. Többször is volt már rá példa, hogy megbeszéltük, hogy x órára jöjjön ki elém a buszmegállóba, aztán nem jön. Rosszabb esetben azért, mert alszik. Ilyenkor felrúgnám.

Nem mondom, hogy nagyon idegesít, de nem szeretem, akkor a bajsza borostás (ez jó hülyén hangzik.. szóval ott van borosta, ahol a bajsza lenne), mert csóknál rohadtul szúr, főleg, hogy nagyon érzékeny a bőröm.

Talán ennyi. De minden rossz tulajdonságára tudnék mondani 5 jót, úgyhogy nem panaszkodhatok, mert nagyon-nagyon szeretem.

2013. júl. 29. 16:45
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Néha elég trehány és link,elkésik,elalszik,ha valamit ígér,nem mindig sikerül betartania.Néha elképesztően makacs és önérzetes.Sajnos ebben egyformák vagyunk,ebből adódik a vitáink kb.70%-a.

Egyébként bozasztóan szeretem.

2013. júl. 29. 17:36
 18/21 anonim ***** válasza:
24%

büfög a kaja után, nem zavartatja magát néha úgy, mintha hányni akarna, élvezi nagyon, vakarja a se ggét, és a szerszámát állandóan, utcán is elég feltűnően, túrja az orrát, és amit kiszed, elemzi, nézegeti, majd elpöcköli, mintha nem is venném észre.

néha nem fürdik meg, mondván nincs munka, és őúrasága, olyan kényelmes, hogy erre már nincs ideje.

Döglik a kanapén egész nap, nagy a hasa/hája, és tv zés közben azt simogatja, majd néha rám néz, és megkérdezi, tetszek még?

akkor ezek mind eszembe jutnak....

2013. júl. 29. 17:37
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
elvárja, h kitaláljam a gondolatait és megsértődik ha ez mégsem megy. amúgy a lehető legjobb ember akit ismerek, de emiatt sokszor bevágja a hisztit. szerencsére már megtanultam kezelni, nem engesztelgetem, majd kinyitja a száját és elmondja h mi baja. ha nem, akkor így járt :P
2013. júl. 29. 21:58
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha otthon vagyunk nyugiban végre kettesben,esély lenne a romantikázásra,akkor ő azzal kezdi hogy befingik,majd egy hatalmasat büfög és kényelmesen hátradől,hogy ez milyen jól sikerült,mekkora férfi már ő.

Másik,hogy a mai napig szentül hiszi,hogy az anyukája őt soha nem használná ki,és bármi ami egyértelműen KIHASZNÁLÁS,az nem is az igazából,csak ÉN meg mindenki más is túlkombinálja.

22/N ő 26/F

2013. aug. 16. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!