Jártas valaki Budapesten a 11. kerületben? (Kérdés lent)
Sziasztok!
Most költözöm oda. Minden érdekel.
Hol található jó ruhás bolt, élelmiszerüzlet, park, sportpálya, szépségszalon. A Fehérvári út környéke érdekel elsődlegesen.
Légyszi segítsetek, hogy hamar feltaláljam magam! :)
Köszi!
Gondolom nem pesti vagy :) Elég nagy a kerület, így meg nem mondanám, hogy neked mi lesz a legközelebb, főleg, hogy a fehérvári úton lehet vagy negyed órát villamosozni, hogy a végére érj. Ha a belső résznél (Móricz zsigmond körtér, kosztolányi dezső tér közelében) fogsz lakni, mint én, akkor igazából az egész belvárost eléred max 20 perc alatt. Teljesen fölösleges a 11. kerületre korlátoznod a mozgásodat. Én a Kálvin térhez járok pl fodrászhoz (10 perc), kozmetikushoz a Jászai Mari térhez (25 perc)...
Ruhát leginkább az Allee-ban lehet venni a kerületben, de megint csak fel kell ülni a villamosra és ott a Corvin pláza (9. kerület, 10 perc) és a westend (13. kerület, 20-25 perc)
Park: A Feneketlen tó mellett van egy egész szép park, de a 41-es villamossal kb 15-20 perc alatt ki lehet jutni az erdőbe (kamaraerdő)
Élelmiszer: Van egy hatalmas ineterspar az allee alján, a szomszéd épületben pedig a fehérvári úti piac, ahol a zöldség és a gyümölcs néha akár fél áron van az alleehoz képest.
Sportpálya: Hát passz, én a 9. kerületbe járok át sportolni, ami kemény 15 percembe fáj egy irányban. Van a kerületben is valami, de attól függ, hogy mit akarsz sportolni.
Nem vagyok egyetemista, szó sincs erről, csak valami okos ide írta. :)
Még egy kérdés. Budapesten a kombinált diákbérlet a metróra is jó? Én 3800 Ft-ért láttam ilyet a honlapon. Mindenre érvényes?
igen, sőt vasútra is jó, Bp. határain belül, meg HÉV-re is. a siklóra mondjuk nem.
ha van még kérdés, írj :)
üdv: egy másik XI. kerületi diák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!