Megmagyarázható azzal, hogy férfi vagyok?
Figyelt kérdés
Házasságban élek, szeretem a feleségem,mindent megad nekem. Mégis néha elkalandozom, fejben megdöntöttem már néhányszor egy csajt, aki közel áll hozzám, ugymond a legjobb barátom, tud rola a nejem is, mármint h a legjobb barátom. Soha nem csalnám meg Őt, de mégis van ez néha, hogy eljátszom a gondolattal? Azért mert férfi vagyok? Vagy ez már vmi más?2013. júl. 25. 18:11
11/15 anonim válasza:
Ez nem azért van, mert férfi vagy, ez azért van, mert ember vagy. Ne gondold, hogy a feleségednek nincsenek ilyen gondolatai, de amíg megmarad gondolatnak, addig semmi baj :)
12/15 anonim válasza:
Semmire sem mentség vagy magyarázat, az hogy mi vagy. Ha ezzel takarózol nagyon ostoba vagy. Egyébként gondolj arra is ilyenkor, hogy nyilván a feleséged is játszadozik hasonló gondolatokkal...
Szép kis kapcsolat.
13/15 anonim válasza:
én is mindenfelé kalandozok gondolatban, pedig férjes asszony vagyok.
14/15 anonim válasza:
Nem. Pusztán azzal magarázható, hogy túl nagy fontosságot tuljadonítasz a testiségnek és a testi vágyaidnak - értsd ilyen típus vagy.
15/15 anonim válasza:
Nyugi, ez nem csak hogy minden férfire, de még a legtöbb nőre is jellemző, bár sokan tagadják. Ez olyan emberi dolog. Vannak vágyaink, és ez nem bűn. Az már más kérdés, hogy megtesszük-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!