Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam anyámnak, hogy apám...

Elmondjam anyámnak, hogy apám megcsalta?

Figyelt kérdés

Ti elmondanátok?

Egyébként is sejtheti hogy megcsalta már párszor, a munkája miatt, sokat utazik, zenész, sok sikítozó csaj veszi körül...

Én vele utazgattam a múlt hónapban, és hát nem fogta vissza magát. Azzal rosszat tennék ha elmondanám amit láttam? Vagy az lenne a jó? Vagy mi? Én nem tudom mit tegyek.

2009. okt. 22. 17:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
83%
utolsó, önző vagy/voltál.
2009. okt. 23. 11:19
 22/27 anonim ***** válasza:
41%
Te meg majd tartsd el a kiscsajt, ha a muterja kivágja apukát. Ne más f@szával verd a csalánt.
2009. okt. 23. 11:24
 23/27 anonim ***** válasza:
55%
szerencsétlen farok vagy, de igazad van inkább éljen olan családban, ahol az egyik szüleje a földig alázza a másikat meg az egész családját, mekkora egy barom vagy. Különben is ha elválnak, akkor az apja köteles fizetni a gyerektartást. Szánalmas szülő lehetsz, vagy leszel ilyen gondolkodásmóddal...
2009. okt. 23. 12:01
 24/27 anonim ***** válasza:
55%

jaj hagyjuk már ezt a mi lesz akkor ha megtudja és egyedül neveli? na mi lesz? hányan nevelkedtek így fel? az apa gondolom ugyanúgy segyíeni fogja majd a gyereket.

Pont az ilyenek mint ti, éltek csukott szemmel inkébb, de e a kényelmetek meglegyen. Üthet, verhet alázhat mindenki, csak ne egyedül kelljen lenni. Más is nevelt fel gyereket egyedül normálisan, és még mindig jobb, mint átcseszve élni egy köcsöggel.

Ez nem más f@szverése csalánnal okos, hanem az mikor az ember nyitott szemmel él, tudatosan.

te vered másét, akkor mikor azt mondod, hadd éljen csak tudatlanságban és átverésben mert akkor "boldog". ekkora gyáva idiótákat.

2009. okt. 23. 12:35
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
10:59-es vagyok... Lehet hogy el kellett volna mondanom, de aki még sosem volt ilyen helyzetben, az nem tudja hogy egy "gyerek" ezt hogy éli meg! 20 éves vagyok, nem egyszer átgondoltam, hogy mit is tehetnék, elvégre konkrét jelei nem voltak, csak éreztem hogy van egy harmadik is a dologban. Ha én elmondom, apu meg csak tagad, akkor miért lett volna jobb?? Anyu tönkre megy idegileg, apu haragudna rám, és semmi sem változott volna. Így, hogy anyu magában rakta össze a képet, elintézték egymás között, és bár kiborult anyu, úgy érzem jól tettem, hogy előtte, és akkor sem szóltam bele. Nem egy ismerősömet (felnőtt, házasságban élő 40-es embert) és rokont is megkérdeztem hogy mit tegyek, és mindegyikük azt tanácsolta maradjak ki belőle. Én úgy érzem ez volt a helyes, akár lepontoztok akár nem. Megosztottam a saját véleményem, nem értem ez miért bánt akárkit is. A szüleim egyébként azóta boldogabb házasságban élnek, mint előtte bármikor is!
2009. okt. 23. 12:40
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Hol volt ütésről, verésről szó, marhák? Az más lenne. De ez a tipikus kavarjuk csak a sz@rt hozzáállás. Miért, mivel lesz jobb, ha megtudja az anyja? Lesz egy baromi nagy cirkusz, aminek ki tudja, mi lesz a vége, az apa nem lesz hűségesebb miatta.
2009. okt. 23. 12:42
 27/27 anonim ***** válasza:
Ismerned kell anyukádat ami a reakcióját illeti. Az én anyámat is csalta az apám. Ha rajtakapom magam tekerem ki a nyakát. Ha anyu elől eltitkoltam volna (mert idővel minden kiderül) akkor örökre megbántottam volna. Nincs annál rosszabb ha mindenki a megcsalton röhög, csak ő maga nem tudja.
2009. okt. 23. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!