Elmondjam anyámnak, hogy apám megcsalta?
Ti elmondanátok?
Egyébként is sejtheti hogy megcsalta már párszor, a munkája miatt, sokat utazik, zenész, sok sikítozó csaj veszi körül...
Én vele utazgattam a múlt hónapban, és hát nem fogta vissza magát. Azzal rosszat tennék ha elmondanám amit láttam? Vagy az lenne a jó? Vagy mi? Én nem tudom mit tegyek.
jaj hagyjuk már ezt a mi lesz akkor ha megtudja és egyedül neveli? na mi lesz? hányan nevelkedtek így fel? az apa gondolom ugyanúgy segyíeni fogja majd a gyereket.
Pont az ilyenek mint ti, éltek csukott szemmel inkébb, de e a kényelmetek meglegyen. Üthet, verhet alázhat mindenki, csak ne egyedül kelljen lenni. Más is nevelt fel gyereket egyedül normálisan, és még mindig jobb, mint átcseszve élni egy köcsöggel.
Ez nem más f@szverése csalánnal okos, hanem az mikor az ember nyitott szemmel él, tudatosan.
te vered másét, akkor mikor azt mondod, hadd éljen csak tudatlanságban és átverésben mert akkor "boldog". ekkora gyáva idiótákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!