Ha a párom barna bőrű akkor a közös gyerekünk hány hónapos korában fog "bebarnulni"?
Tedd ki a napra úgy másfél évre és akkor bebarnul...
Ez olyan h*lye kérdés basszus. Gondolom a te géneid örökölte azért fehér bőrszíne van. Nagyon minimálisan fog csak barnulni annyira mint más fehér bőrű emberke.
"Gondolom a te géneid örökölte "
csak???? szűzen szülés???
apukától ne is örököl ??? okoska
hmm genetika
kérdés a te vagy az ö génjei a dominánsak
am van olyan h fehéren születik a baba és csak pár hét múlva sötétedik be a böre
Akkor most miről is beszélünk? Azt hittem a barna bőrű pár alatt a négert értjük, de mint kiderült nem.
Mivel mindketten fehérek vagytok, így nem lesz barna babád, ha csak neeem...
Az meg sem fordult a fejedben, hogy nem az apja könnyen barnuló bőrét örökölte a kicsi?
Miért van olyan érzésem, hogy valami bizonyításra szorul szegény gyerek körül?.....
Apám pont ilyen, gyerekkorában rendre cigánygyereknek nézték.
Anyám bőrét örököltem, porcelánfehér, ráadásul napallergiám is van (csalánkiütés az UV sugárzás miatt, hivatalosabb nevén photoallergia).
Egyáltalán nem törvényszerű, hogy ezt örökölje.
Apámtól a testkompozícióját, arcvonásait örököltem, a könnyen romló fogait és a szétszórtságát.
Anyámtól meg a rossz énekhangját (apám kórustag volt) és a fehér bőrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!