Ismertek olyan párt, akiknek sikerült együtt kimenniük külföldre dolgozni? Így van rá esély?
Szeretnék érdeklődni tőletek, hogy ismertek-e olyan párt, akiknek sikerült külföldre menni dolgozni együtt?
A párommal morfondírozunk a kérdésen, de nem nagyon találtam olyan ügynökséget, ahol az írták volna a honlapon, hogy párokat is el tudnak helyezni.
A másik probléma, hogy én csak szavakat tudok angolul, illetve németül is, a páromnak jobban megy az angol.
Előre is köszönöm, hogy megosztjátok velem a tapasztalataitokat.
19/N 25/F
Ma már - friss tapasztalat - "csak szavakkal" odakint nem tudsz boldogulni.
Én kimentem, az első munkaközvetítőnél IQ tesztet kellett írnom (angolul, természetesen), aki ott nem érte el a 70%-ot, azzal utána szóba sem álltak.
Érdemesebb külön kimenni, menjen a párod előre, keressen lakást, magának munkát, amíg te itthon megszeded magadat nyelvileg egy tanfolyamon. Lelkileg egyedül nehezebb, minden más könnyebb!
Hajrá! :)
Elöször is milyen szakmában szeretnétek dolgozni?
Mert az sem mindeggy,én pl,0- nyelvtudással jöttem
német be ezelött 8-éve,az építőiparban dolgózom!
A legjobbak közé tartozom, ezért nem kellett nyelvtudás
(Persze nem magyaron keresztül) jöttem ki
Ma már beszélem a nyelvet felsöfokon és van saját lakásom is
2018 -ban ez a kérdés még sokaknak aktuális lehet. :)
Mi olyan pár vagyunk, akiknek sikerült. 2014 -ben jöttünk ki, a párom csak szavakat tudott, én kicsit többet, alap angolt döcögve. Szállás volt (de nagyon gáz, 1 napig laktunk ott), munka nem. 1,5 hétig csak ismerkedtönk az új világgal, a nagyváros nem tetszett nekünk ezért elcuccoltunk vidékre. Pár nap keresgélés után behívtak egy állásinterjúra. Fel is vettek. A páromnak is azonnal lett egy részmunkaidős állás. Ez volt a kezdet. Apránként belejöttünk, de 1-2 évbe telt mire minden kialakult. Most 2018 -ban már készülődünk haza, idén vagy jövőre. Házat már vettünk otthon, hitelre sosem lesz szükségünk. Mindenkit csak bátorítanék aki azon gondolkodik, hogy bele vágjon-e. Áldozatokkal, lemondásokkal, kompromisszumokkal jár ez az "út", de számunkra jobb, mint 25-30 évig horror hitelt fizetni otthon egy szerényebb életszínvonalért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!