A barátom bátyja tetszik nekem, ő családos ember ezért nem akarok egy házasságot tönkre tenni. Mostanában inkább nem is megyek hozzájuk, a sógornőm (a felesége) kérdezi is, hogy miért nem megyek. Most mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 22:00
11/16 anonim válasza:
Mondd hogy elúsztàl kissé a munkával és a lakás se lesz magától tiszta:) esetleg mondd azt hogy új hobbid van:)
Dícséretes a felfogásod!:)
12/16 anonim válasza:
nekem is tetszik kismillió ember,de itt ennyiben meg is áll a történet...Ha jó pasi megnézem,ahogy a férjem is a jó nőket..Ebben semmi kivetnivaló,de te már a család szétzilálását tervezed(nem tervezed),ez azért már nem normális szerintem...Én sem gondolom,h szereted még a párodat..
13/16 anonim válasza:
Jaja, ezt már kérdezted pár napja..hiába mondod hogy nem! :)
14/16 anonim válasza:
Jok vagytok hogy lepontoztatok hog szakadjon rátok egy vödör majomg*ci.
15/16 anonim válasza:
Az igazat.
Hogy tetszik a férje, és ezt el akarod fojtani, és így könnyebb Neked.
16/16 anonim válasza:
Az én férjem bátyja is jól néz ki (elvégre testvérek, persze, hogy van hasonlóság és persze, hogy tetszhet), de soha nem gondoltam úgy rá, hogy milyen lehet az ágyban vagy esetleg szétzúzzam a házasságukat. Viszont azt is láttam, hogy a sógornőmnek is bejön az én férjem. Nehezen viselte, látszott rajta, hogy néha szenved attól, hogy a család együtt van és mindenki szembenéz a másikkal, DE vállalta és szembenézett velem is és a férjemmel és az ő férjével. SOHA nem próbálkozott be a férjemnél és azóta már rendbejött minden. Most már nagyon jól vannak ők is együtt, semmi jele annak, hogy akarná az én férjemet, nyilván a férjem sem adott semmilyen jelt neki, hogy kapható bármire is, de ha tényleg szereted a párodat, ami azért valóban kicsit kétséges, mert akkor tutira nem kívánnád a sógorodat és eszedbe sem jutna egy család tönkretevése, akkor nem elszaladsz a sógornőd elől hanem szembenézel vele, és persze nem mondod meg, hogy tetszik a férje, egyszerűen próbálsz a legnormálisabban viselkedni. És az idő megoldja, helyreáll a rend. Feltéve ha tényleg nem szeretnél cirkuszt és mindez akkor lehetséges ha valóban szereted annyira a párodat, hogy nem okozol neki fájdalmat sem a megcsalással, sem azzal, hogy bántod a testvére családját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!