Mennyibe kerül kb egy grillázstorta?
Figyelt kérdés
Szüleim házassági évfordulójára szeretnénk egyet csináltatni. Egészen pontosan olyat amilyen az esküvőjükön volt, csak kicsit kisebbe. Megtudná valaki mondani, hogy mennyi az alsó határa egy ilyen tortának?2009. okt. 17. 10:25
1/4 anonim válasza:
Szia
Egy kedves hozzáértő falusi anyóka pl 3-4 ezerért is megcsinálja ,egy cukrászdába legalább ennek kb a 2szeresétől fölfelé. Persze méret és hely függő az ár. Egy pesti cukrászdába is más árak vannak mint egy vidékibe,egy képpel sétálj be a környéken pár cukrászdába és a méretekkel együtt érdeklőd meg kb mennyi lenne
2/4 anonim válasza:
Az első vagyok,ezt találtam olvasd végig
3/4 A kérdező kommentje:
Fú köszönöm a választ. Közben találtam egy nénit aki 2 ezerért elvállalja vitt anyagból. Így azért csak olcsóbban jön ki, mint a cukrászdai 4500 ft/kilós.
2009. okt. 17. 19:46
4/4 anonim válasza:
Szia.Egy jómenő üzletember vagyok és nállunk MILLÁS tortának hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!