Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek a páromat csak a...

Mit tegyek a páromat csak a pénz érdekli?

Figyelt kérdés
Teljesen kivagyok apám meghalt 1 éve és a párom azota azt hajtogatja mennyink marad! rengeteg adoság is van amit kikéne fizetni de abba nem száll be csak a markát tartja! mivel nem sok pénzről van szó ö még a gyászoló családomat is lerántaná! a multkor már addig fajult a helyzet mert nem az volt amit ö akart kiprovokálta a vitát és megütött! gyerek elött mivel van 2 gyermek- azota undok velem és megint probált kötekedni de nem szoltam de majdnem nekem ugrott. mindezt azért mert 100000ft nem az ö zsebében landolt! mit tegyek? nagyon félek hogy megver pár forintért vagy esetleg még durvább lesz a dolog! sehova nem tudok menni kihasználja hogy rávagyok utalva! ezt a gyerekek is látják szomorú vagyok és magambaroskadt! néha türelmetlen is! valaki tanácsot irjon köszönöm
2013. júl. 5. 19:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Valami módon pedig meg kellene szabadulnod attól az embertől.
2013. júl. 5. 19:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Lelépni úgy, hogy vissza se nézz.
2013. júl. 5. 19:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Családodhoz nem tudsz fordulni? Ilyen emberrel egy percig se szabadna együtt maradnod.
2013. júl. 5. 19:26
 4/11 A kérdező kommentje:
még annyit had tegyek hozzá hogy iszik is ér OLYANKOR AZT HISZI MENÖ
2013. júl. 5. 19:26
 5/11 anonim ***** válasza:
62%

Az a nagyobb baj, hogy megütött. Erre nincs indok, és nincs mentség. Pénz sem.

Valahová csak tudsz menni! Rokonok, barátok???

Menekülj! Helyzet nem lesz jobb.

Nem lehetsz annyira ráutalva, hogy ezt tűrd!!!!

Csillagom, a híd alatt is jobb, mint egy ilyen féreg mellett! Menj! Ha csak egy reklámszatyorral, két gyerekkel, de menj! Gyerekeket ne hagyd ott, bármilyen csóró vagy!!! Hol laksz? Kiút mindíg van!

2013. júl. 5. 19:27
 6/11 A kérdező kommentje:
az édesanyám pont ma forditott hátat azt mondta nem mehetünk oda mer egyedül akar lenni stb. ez azért roszul esett!
2013. júl. 5. 19:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát nem akarok okoskodni,erre nem nagyon tudok mit mondani....

mint lehetőség adódik,lelépni mindenképp!

Ez nem férfi,ez egy nőverő impotens pocs.......

2013. júl. 5. 19:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Barátok? Ismerősök? Valaki csak akad!!!
2013. júl. 5. 19:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Az ilyen se ggfejeket, mint a férjed fel tudnám rúgni a Holdra! Na majd adnék én neki nő verést, engem csak egyszer ütne meg, többet nem próbálkozna!

Én nem tudhatom milyen ismerőseid vannak, de valamerre lépned kell, valahonnan kérj segítséget (valamilyen családsegítő, anyaotthon, barátok bárki), mert nagy esélyed van rá, hogy ez a barom megint bekattan, és nem biztos, hogy megáll egy pofonnál, és nem biztos hogy megáll nálad... Nehéz az első lépést megtenni, de sajnos muszáj lesz.

2013. júl. 5. 19:42
 10/11 anonim ***** válasza:
pfff.... macskát szarni
2013. júl. 5. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!