Ötleteket szeretnék, hogy hogyan segíthetnék?
Ha szerelmes, semmivel nem fogod tudni felrázni.
Majd felrázza őt az élet. Ha meg nem az is az ő baja.
Tudod vannak olyan helyzetek, amiben hiba akarsz segíteni, ha a másik nem ismeri el, hogy neki segítség kell. Szerelmes. Esze ágában sincs azt gondolni, hogy valami nem lesz jó.
Mondd neki azt, hogy varjon a hazassaggal!!! Minek a papir mindjart mar? Gyereket szeretnenek? Mert ha meg nem, akkor varjanak az eskuvovel. Eljenek egyutt, ismerjek meg egymast lakva, es kesobb hazasodjanak ossze, amikor mar nem fulig szerelmesek egymasba, hanem mar csak a szeretet tartja oket ossze. Amikor mar nem lila felhoben latjak a vilagot.
Miert annyira surgos neki az eskuvo, ezt nem ertem.
23 éves voltam mikor beleszerettem egy 47 éves férfibe . Hatalmas szerelem volt , egy csók után összeköltöztünk , és pár hónap után összeházasodtunk . 3 gyönyörű gyerekünk van , boldog házzaságban élünk 8 éve ! A szerelem hullámzik , hol csendes szeretet , hol lángolás ... Ő is nagy nőcsábász volt :) , mindenki , a legjobb barátaink óvtak minket egymástól , a szüleim versent szörnyülködtek az Ő fiaival :) . Ma már beletörődtek és irigylik a jó kapcsolatunkat .
Ez is egy lehetőség , nem szabad elvetni azt , hogy jól is elsülhet ez a kapcsolat is . Légy megértő .
Pedig én is (bármennyire is nem szeretnéd) inkább téged szeretnélek felrázni, mert neked lenne rá nagyobb szükséged : semmi közöd hozzá!
Ne szólj bele a barátnőd életébe, ő tudja mit csinál!!!
Mégha megkérdezne, akkor sem szabadna beleszólnod és irányítanod, pont azért, mert a másik életében TE nem hozhatsz döntéseket.
Inkább te maga gondolkozz el : mi baja történhet a barátnődnek?!
Legfeljebb csalódik a barátjában és később elválnak, de ezzel biztosan tanulságokat is szerez magának, amit csak a "saját bőrén" tapasztalhat meg valaki.
Elég ronda dolog a barátnőd háta mögött pletykákat gyűjtögetni a pasijáról... Nem vagy te irigy a barátnődre?!
Ne haragudj meg, de ha az én barátnőm lennél, akkor most elgondolkoznék a kapcsolatunkon : vajon őszinte, igaz barát vagy?!
Sziasztok! köszi az eddigi válaszokat. 1 éve vannak együtt, "viharos" szerelem...
Aki azt írta, hogy én vagyok irigy, és mi lehet a legrosszabb pl. elválnak, annak írnám, hogy 1. nem vagyok irigy. Ha meg akartam volna fúrni a kapcsolatát már az elején megtehettem volna. 2. ezenkívül nagyon jó barátnőm, ezért sem akarom megbántani 3. Max, balul sikerül a dolog és elválnak ? Ez olyan mint a "jah, nem jött be, akkor majd veszek másik nadrágot?" Te honnan tudod ezt? És ha gyerekük születik??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!