Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom bőrszine barna állítás...

A párom bőrszine barna állítása szerint nem roma. Akkor mitől lehet ez? Félek, hogy a gyerekünk is rá fog hasonlítani.

Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 09:04
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Az emberek nem a párod miatt néznek le hanem a stilusod és a felfogásod miatt. A hiba benned van csak nem veszed észre és ez kár.
2013. júl. 4. 21:32
 32/36 anonim ***** válasza:
De hallod nem érted már meg,hogy létezik kreol bőrtípus?Azért nem csúfolhatják a gyereket,ha hullafehér lesz?Ma már bármiért lehet csúfolni...
2013. júl. 4. 21:36
 33/36 anonim ***** válasza:

Én írtam a szemes választ....Nem konkrét szemszínre gondoltam...nem tudom körbeírni, hogy milyen a roma emberek szeme, valahogy más, mint a fehér embereké. Borsod megyében lakom, úgyhogy láttam egy párat.

Teljesen megértelek amúgy, hogy nem akarsz romával együtt lenni, én sem lennék, de akkor én sem értem, hogy mi a fenének jöttél össze vele egyáltalán? Gondolom a megismerkedéskor is olyan színű volt a bőre, mint most. Mi változott?

2013. júl. 5. 08:35
 34/36 A kérdező kommentje:

Akkor nagyon fehér volt most elkezdett hirtelen barnulni.

A fia is olyan bokszos.

2013. júl. 5. 09:31
 35/36 anonim ***** válasza:
Szakíts vele és keress másik pancsert aki eléggé fehér. Nálad úgy is jobbat érdemel. S fog is találni. Legalább is nálad normálisabbat biztosan.
2013. júl. 5. 11:36
 36/36 anonim válasza:

Szakíts vele.

[link]

Ezen az oldalon csak és kizárólag 1000 évre visszamenőleg 110%-ig turáni felmenőkkel rendelkező ifjak vannak. Csak óvatosan, mert ha már az egyik ükszülőd más volt, akkor már nem számítasz magyarnak...kivéve, ha német, az még bele szokott férni. Légy jó, szia.

2013. júl. 25. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!