Szerintetek jól teszem, hogy ki akarom iktatni a második nevemet (Krisztián)? (többi lent)
Ha nem tetszik, jól tetted, hogy elhagytad, ráadásul bnem is ezt használtad, így meg nem gond.
Nekem különösen tetszik ez a név, ráadásul csak pozitívan kötöm személyekhez is. Sajnos a gyermekeim leendő vezetéknevéhez nem passzol...
Figyelj ha ez neked ekkora lelki törés jobb is, hogy eldobtad.
ne csinálj belőle nagy ügyet, mondd el vacsinál :D
Ha ennyire utálod, akkor jól teszed, hogy megváltoztatod. Én is változtattam, mert ki nem állhattam. Apám nevét kaptam, de magamon nagyon utáltam, így felvettem azt a nevet, amit állítólag Anyu mindig is adni akart, csak Apu lebeszélte. Szóval 2. lett Apu neve, az első pedig az új és így már sokkal jobb bemutatkozni, aláírni, stb. Szóval szerintem jobb lesz Neked is.
Szerintem minél hamarabb mondd el, ne akkor tudják meg, amikor már el van intézve. Mondd el, hogy nem tudsz vele azonosulni, utálod, kiráz tőle a hideg, stb. :D Csak megértik.
Amúgy szerintem nem csúnya név. Az enyém gázabb, még jó, hogy már csak a 2. és nem kell használnom. :D
Kor: 21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!