Budapesti albérlet? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Volt aki a szüleitől elköltözött és albérletbe ment pestre? Miket tapasztalt? Nem bánta meg ,hogy albérletbe ment?2013. jún. 27. 17:32
11/16 anonim válasza:
nem érted a lényeget
elég sokat hallani a börtönről,szóval nem kell pestinek lenned ahhoz hogy ismerd
amúgy én is most fogok albérletet keresni pesten
12/16 A kérdező kommentje:
jó de valahogy nem erre gondoltam elsőre
2013. jún. 27. 18:06
13/16 anonim válasza:
Én albérletezem, laktam már több helyen, nem bántam meg.
14/16 anonim válasza:
2 éve költöztem Pestre, szeretek itt lenni, van munkám is. Albérlettel eddig nem volt gond sose, pedig ez a 3. lakás ahol lakom.
23/N
15/16 anonim válasza:
3 éve lakom Budapesten, a jelenlegi a harmadik albérletem, és úgy néz ki hamarosan lesz 4. is mert összeköltözünk a párommal. Mindig másokkal éltem együtt, most pl. hárman lakunk együtt, egy fiú két lány, mindenkinek van saját szobája. Én szeretek albérletben lakni, de egy kis szerencse nem árt. Előző lakótársaim pl. hisztis lányok voltak, mindig a nyávogásukat kellett hallgatnom. Meg az előző főbérlőm is egy kretén volt. De a mostaniakkal semmi gond nincs. 25/L
16/16 anonim válasza:
Én is laktam albérletben. Budán nyugisabb, Pesten mozgalmasabb.
Érdemes megnézni a környéket, hogy békés-e és BKV-val éjjel is könnyen haza lehet menni. Ha ezeknek megfelel, tuti találsz olyan lakást, amit ki tudsz venni.
Nekem is lenne egy kérdésem:
gépesített vagy bútorozott lakás a jobb?
Gépesített: hűtő + mosógép
Megéri venni és állandóan költöztetni a gépeket, bútorokat? Ls ha nem lesznek jók a következő albiba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!