Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok gyereket, de anyám...

Nem akarok gyereket, de anyám és nagyanyám folyton ezzel zaklatnak, mit tegyek velük?

Figyelt kérdés

Amúgy gyűlölik egymást, de ebben nagyon egyetértenek. Tipikus begyepesedett, vidéki gondolkodásuk van és nem tudok velük mit kezdeni. Most próbálok lelépni BP-re és ritkán hazajönni hozzájuk. Valami egyéb ötlet?

F/21

2013. jún. 27. 12:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De nem úgy értik, hogy most azonnal. Hanem, hogy legyen ez az életcélom, csak az lebegjen előttem, hogy nekem feleség kell meg gyerekek, mert nekik kell az unoka meg a dédunoka. de én nem akarok később sem és ezt nem képesek elfogadni.
2013. jún. 27. 14:28
 12/15 anonim ***** válasza:
szerintem csak attol felnek, hogy buza vagy... gyozd meg oket, hogy nem vagy az, es akkor leszallnak rolad
2013. júl. 24. 23:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az elmondásod alapján tényleg egyszerű,buta emberek lehetnek.Az a legrosszabb mikor ilyen buta emberek közé születik egy értelmes,akinek vannak saját vágyai,gondolkodása és azokhoz híven akar élni.

Ezt érzik a buták és irigylik,nem tudják elfogadni,hogy másnak jó.

2014. márc. 10. 16:46
 14/15 anonim válasza:

Mondd meg, hogy még nem állsz készen arra, hogy gyerekes legyen.

Ha más nem, ez remélem beválik!

2014. okt. 29. 21:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Na lett már gyerek? :)
2017. szept. 4. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!