Mit fogsz csinálni a következő 7 órában?
Menjtek már a hülye cigitekkel, kezdem már megkívánni, pedig nem kellene:D
Egy kicsit még fent leszek szerintem, aztán fogat mosok, letusolok, kicsit belevasalok a hajamba mert holnap reggel úgyis leszarnám, azután remélhetőleg aludni fogok ameddig fel nem csendül a telefonomon az ébresztő.
Utolsó, ez nekem is megfordult a fejemben. :-)
Én próbálok majd tanulni angolul, de lehet, hogy megint csak zenehallgatás és olvasás lesz belőle. Takarítanom is kellene, de szerintem azt meghagyom holnap délutánra.
Befejezetem a könyvet, amit olvastam. (Időtlen szerelem trilógia, ciki, hogy tinikönyv, de tetszett)
Leválogatom a fehérneműs fiókomat.
Horgolok egy órát, mert nem haladok (édesanyámnak táskát horgolok)
Megnézek egy filmet a konyhában, amíg elkészítem a rakottkelt holnapra.
Elmosogatok, pakolok kicsit, mert a naokban nem volt rá időm, kicsit szalad a lakás. Felporszívózok, felmosok.
Ha még marad időm, amit kétlek, akkor tovább horgolok, majd elmegyek kutyátsétáltatni. (Le is telt az idő, sőtt. Viszont ezután bemegyeka belvárosba találkozom a páromal, és egy közös baráttal, kb este 10 lesz mire hazaérünk)
3 órát elvesztegettem az internettel...áááq nem tudom hogy hozom be
28#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!