A páromnak már van egy fia akit Istvánnak hívnak. Mivel nekem tetszik ez a név ezért szeretném a közös fiunknak is ezt a nevet adni. Szerintetek jó ötlet?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 19:21
21/33 anonim válasza:
Ez olyan, mint amikor Kenny meghal a South Parkban. Egyszer volt egy rész, amikor Kenny újjá született és a szülei Kennynek nevezték el. Megkérdezték, hogy hányadszorra történik már ez meg? Vagy 52-szer:D
22/33 anonim válasza:
Csapj fel egy naptárat, lapozd végig, és keress valami más nevet.
23/33 anonim válasza:
Nem tudom, milyen a kapcsolat a párod és a fia közt, de akár jó, akár nem, előfordulhat, hogy a jövőben a két fiú találkozik, esetleg tartani fogják a kapcsolatot egymással is, talán még az apjukkal is... Hogy szólítják majd egymást? Pisti1, Pisti2 ? :D
Vagy ha megkérdezik tőle, hogy hívják:
- István
- Van testvéred?
- Igen, egy bátyám.
- Őt hogy hívják?
- István
:D
24/33 anonim válasza:
I. István, II. István :D De hogy lehet ilyen nevet adni szegény gyereknek, undorító, ahogy a saját nevem is rühellem :D
25/33 anonim válasza:
Vicc ugye?
Pistike es pistike mennek....
Melyik Pusti hat a nagy istvan fia de melyik? Hat az az elallofulo szeplos ?
Nem az az x labu.
28/33 anonim válasza:
-adj neki két nevet- István, Dávid és még lehet egy harmadik is.
29/33 anonim válasza:
Egyszer már volt itt hasonló kérdés, ott kiderült, hogy a mostohaanya szívből gyűlölte az első kisfiút és direkt ki akart vele babrálni, mindezt azért, mert a gyereknek fájt, hogy az apja újranősül. Én egy bizonyos IQ-szint alatt nem is engedném, hogy valaki szülő, akár mostohaszülő legyen... Ha az én páromnak lenne már gyereke, szeretném azt a gyereket teljes szívemből, nem viselkednék úgy, mintha nem vennék tudomást róla és az emlékét is el akarnám törölni.
30/33 anonim válasza:
Jaj, ne. Ne legyél már annyire buta, bocs. Azt akarod, a másik gyerek neve ugyanaz legyen, mint a tieteké? Csomó félreértéshez vezetne, ráadásul lelkileg mindkét srácot megviselné. Nem hiszem, hogy ne lenne még egy fiúnév a világon, ami tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!