Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kire hallgassak? A családomra...

Kire hallgassak? A családomra vagy a szívemre?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, érettségi óta dolgozom. Eddig sikerült összespórolnom 5 millió forintot, de úgy, hogy sok mindent megvontam magamtól.

Van egy apró 22 éves autó, amivel közlekedem, amióta jogsim van (másfél éve). Imádok vezetni, nincs is más hobbim, csak a vezetés, de azt egyszerűen imádom! :D (Mikor még nem volt jogsim, nem is gondoltam volna, hogy ennyire megtetszik.)

Viszont sokszor, nagyon sokszor RÖSTELLEM a kocsit, amit használok. Barátok/munkatársak egyszerűen nem mernek beülni mellém, mert félnek, meglehetősen "biztonságtalan" a kocsi - és ilyenkor úgy szégyellem magam..

Szüleim egyszerűen 180 fokban autóvásárlás ellen vannak. Szerintük gyűjtsek még, hogy lakásom legyen.. De egy jó lakás ugye 15 millió kb. Az még hol van...

Szívem szerint vennék egy használtat, amire büszke lehetek (legjobb lenne egy CC :D), viszont az eszem szerint fölösleges..

Ti mit tennétek? Lány vagyok amúgy.

2013. jún. 24. 18:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Mivel eddig egyetlen lakásban laktam, egy kb. 60 éves panelban, van tapasztalatom hogy tudjam 100%-ra, hogy CSAKIS újépítésűbe költözöm legközelebb (Budán egy garzon, vagy a IX. kerületben egy 2 szobás).

Sajnos elég sok csótány van, nem zárodnak rendesen az ablakok, ajtók irtó hangosan nyikorognak, esik a vakolat, állandóan beázik, a szomszédok viselkedése kritikán aluli stb.

2013. jún. 24. 18:59
 12/15 A kérdező kommentje:

Német autót szeretnék.

Vagy egy 1.6-os dízeles BMW (tizenéves), vagy 1.4 dízel Fiesta, vagy egy 1.4 dízel Fusion. :)

2013. jún. 24. 19:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Sosem értékeltem annyira az autókat, mint a tetőt a fejem felett, és az érzést, hogy ha becsukom az ajtót, mindenki békénhagy. Én a lakásra gyűjtést szavaznám meg. Nem azért, mert egyetértek azzal, hogy a szüleid beleszólnak a pénzügyeidbe, hanem mert tudom, milyen jó szabadon élni, amikor tényleg nem szól bele senki a dolgaimba. ÉS ez akkor jött el, amikor bezártam magam után a bejárati ajtót.
2013. jún. 24. 21:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Én vennék egy használtat max 1 millióért a többit tovább gyűjteném.
2013. jún. 24. 22:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Miért dízel?
2014. febr. 2. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!