Ilyen volna a legjobb barátnő?
Állandóan meghívatja magát egy energia italra, szinte már a boltba sem merek elmenni vele együtt mert szinte követelőzik.
Aztán mikor egyszer leszaladtam valamiért hozzájuk, el kellett vigyem autóval a boltba aztán haza, most meg szivességet kér hogy vigyem el őket valahová, két hete kaptam meg a jogosítványom de nem azért hogy őt fuvarozzam ráadásul teljesen ingyen! Hogyan lehet leszoktatni?
A pláne hogy állandóan küld egy visszahívót hívjam fel, vagy ír nekem hogy hívjam már fel azt a számot hogy hadd üzenjen valamit, nem bajom de nekem is jól esne ha néha ő hívna meg egy fagyira!
ma 17:26
4 alkalommal is leírtad a véleményedet.. Mindenki felfogta... De ettől függetlenül nem kell letolni a kérdezőt. Vannak akik nem olyan típusok hogy rögtön a nyers igazságot kimondják, így remélik hogy idővel alábbhagy a követelőzés, vagy maga az illető észreveszi magát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!